Ovislink Airlive WT-2000ARM

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

dejnna
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ovislink Airlive WT-2000ARM

Příspěvekod dejnna » 16 led 2008 10:15

Mam potíž. Mám připojení ADSL od Telefonici O2, chci ho rozvýst po baraku ale nedaří se. Na routeru je jedne počítač přes kabel ( šlape v pohodě ) a dva přes WI-FI ( nejedou ). Zkoušel jsem adresu a DNS automaticky i natvrdo a nic. Siqnál sice zatím není oslnivej ale měl by stačit. Už to fungovalo ale pak začal být internet přez WI-FI nesmyslně pomalej tak jsem restartoval router na tovarní nastavení a znovu nastavil a teď se k němu nemužu připojit. Co s tím. A prosím odpovědi maximálně jednoduše. Jsem amatér.
Přílohy
Nastavení LAN.jpg
Nastavení Wireless.jpg

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 03 úno 2008 20:58

Pro Chlebik-takovéhle příspěvky jsou na nic a jenom s nimy obtěžuješ ostatní uživatele PC-Help!!!

Pro dejnna

Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.

Jaký máš ADSL router?
Pokud máš v ADSL routeru zapnutý DHCP server, tak nastav v Ovislinku pro LAN režim DHCP Relay.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 05 úno 2008 08:13

používáš ten Ovislink jako ADSL router?
máš tam dost divně nastaveno DHCP - rozsah pro PC máš 192.168.2.x a IP routeru (a tedy tvoje výchozí brána) je 192.168.1.1. - což asi fungovat nebude.Nastav Starting IP Adress 192.168.1.2
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

dubcek95
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ovislink Airlive WT-2000ARM

Příspěvekod dubcek95 » 13 pro 2011 20:21

cawte mam taky problem mam ten isty wifirouter aj ked mi ukazuje že som pripojeny na wifi net mi nejde...tam kde to wifi nastavujem je t-com a tak ani neviem či t-com ma staticku alebo dynamicku ip.
prikaladam aj neake screeny ako to mam nastavene a aj prikazovy riadok

http://img12.imageshack.us/img12/3002/airlive.png

http://img193.imageshack.us/img193/6765 ... riadok.png

za rady ďakujem :eh:

Zpět na “Administrace sítě”