Pískání z reproduktoru
Pískání z reproduktoru
Zdravím. Zhruba pred měsícem jsem kupoval studiové reproduktory Alesis Elevate 3. Po týdnu šly na reklamaci, jelikož pískali a z pravé bedna bylo slyšet jak srceni elektriky lehce. Včera mi přišly nové vyreklamovane a problém s piskanim pretrvava. Jde jen z prave hlavní bedny - zkoušel jsem všechny zásuvky v baráku i v garáži - stejný problém. Pískání začíná uz po zapojeni do zásuvky, pri zapnutí repra pomoci hlasitosti je frekvence jeste vyšší a rusivejsi. Nejake nápady ? Zkusím jeste u příbuzných, ale pochybuji, když pískání je stejne i v garáži mimo barák, kde nic není zaple. Je mi divné, ze druha sada repra děla to samé pískání jako první reklamovane.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Re: Pískání z reproduktoru
Píská to ze samotného reproduktoru nebo někde z bedny? Vypadá to že je vadný zdroj a že píská zdroj, to bývá častá závada. Nevím jaké nápady očekávaš...reklamovat zřejmě umíš. Divné to není, je to vadná série beden, a nebo vadný konstrukční návrh, nebo obojí.
Dodatečně přidáno po 16 minutách 5 vteřinách:
Snaž se jich zbavit. Pokud to je vadná série, tak ty další vyměněné můžou začít pískat třeba za rok, nebo kdykoliv jindy.
Dodatečně přidáno po 16 minutách 5 vteřinách:
Snaž se jich zbavit. Pokud to je vadná série, tak ty další vyměněné můžou začít pískat třeba za rok, nebo kdykoliv jindy.
Zbavit není jak. 14denni lhůtu na vracení bez udání důvodu jsem prosvihl a jednou je již reklamoval. Co vic se muže stát, než ze budou špatně i třetí a nechám si vrátit peníze, popr si doplatim na jiné studiovky.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 23 vteřinách:
Jen dodám, ze u minule reklamovane sady taky piskalo jen prave hlavní repro - odkud přesně nevim, ale hodně bylo slyset ze zadní strany pískání. Jenže minula sada po zhruba 15min hraní pískat přestala a začla jen co se vyply a zaply. Tyto vyreklamovane piskaji i po několika hodinách poslechu.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 23 vteřinách:
Jen dodám, ze u minule reklamovane sady taky piskalo jen prave hlavní repro - odkud přesně nevim, ale hodně bylo slyset ze zadní strany pískání. Jenže minula sada po zhruba 15min hraní pískat přestala a začla jen co se vyply a zaply. Tyto vyreklamovane piskaji i po několika hodinách poslechu.
Jasny, to pořad nic neznamená. Ani po 2. reklamaci nemůžu odstoupit. Jinak mi jde o pískání, ten model chci, vadná série není můj problém, zkouším ho prvně hledat u sebe.
Někdy vrátí peníze dřív než po třetí reklamaci. A pískání umí odstranit kdejaký elektrikář na slaboproud kdybys nechtěl bedny vracet.
To je pro me poslední možnost se v tom vrtat. Což ani nechci, když je možnost reklamace. Uvidím pres vikend, jestli se "nechytnou" jinak půjdou v pondělí na další reklamaci - pokud ani třetí monitory nebudou ready, priplatim si na dražší model.
Jo jen jsem to napsal jako celkem jistou možnost jak se zbavit pískání a zůstat u výrobku, který se ti líbí.
Taky vlastní zkušenost, že jsem si odstranil brum ve stolních repro poměrně jednoduše bez el. vzdělání.
Taky vlastní zkušenost, že jsem si odstranil brum ve stolních repro poměrně jednoduše bez el. vzdělání.
Upřímně pochybuju, ze pokud je vadný zdroj a bude nejspíše chyba již zmíněna v sérii ( nechci říkat cele, mám tyto monitory v okolí a každému léta slouží ) pomůže lehký zákrok. Bejt jim par let, uz je sroubuju, ale u par dni starých. Pokud nepomůže zkusit je jinde u známých, jedou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1622
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 19:51