Jelikož jsem si utopil svůj Samsung Galaxy s6 Edge 128gb, oplakal ho a asi ani neobživím (taky jak, když se utopil), rozhodl jsem se koupit si nový mobil.
Tento mobil mě oslovil tím, že jako první měl "edges", zkrátka něco, co žádný jiný nemá.
Uvažoval jsem nad koupí toho samého, ale nechci dávat 18 tisíc za mobil, který už jsem měl a Samsung Galaxy S7 Edge se mi zase nelíbí vzhledově.
Zkrátka -> Hledám nějaký mobil, který je nevšední, elegantní, jen tak ho nikdo nemá a je zkrátka...cool =D
Neskutečně jsem se nadchnul, když jsem viděl, že má oblíbená hudební značka Marshall bude dělat svůj Smartphone, ale po dlouhém uvažování si nejsem jist, zda-li je to ta správná volba, neboť mobil bude stát zhruba 15 tisíc a řekněme si to narovinu - platí se zde za značku a HW tomu opravdu moc neodpovídá.
Chci něco silěnšjího, rychlejšího, s lepším foťákem.
Máte nějaké nápady na mobil? Cena je celkem irelevantní, pokuď to bude opravdový kousek. Ale ať už to máme nějaké rozmezí, tak mělo by se to pohybovat okolo 10ti až 20ti tisíc
/e může to být jakákoliv značka, klidně neznámá, klidně čína, hlavně ať mne ten mobil zaujme =D
Nejsem člověk, co si koupí jablíčko, jako ovečka a je happy, že vyhodil 25k za neohebný systém