Battlenet
Battlenet
Ahoj, chci se zeptat. Bývalý přítel mi ukradl účet na Battlenetu, který byl registrovany na něho. Je nějaká šance ho dostat zpátky pokud neznám email, heslo ani secret otázku? Když jsem psala na support, bylo mi řečeno, že účet není na moje jméno a byl by potřeba sehnat občanský průkaz.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Battlenet
Myslím, že ti nezbyde, než si udělat nový účet. Bude to rychlejší a levnější, než se snažit ten "přítelův" účet dostat zpět.
Vlastně nakonec jsem zjistila, že jméno, které jsme tam zadávali je smyšlené, potom to není napsané přímo na něho. Dá se s tímhle něco udělat ?
Pravděpodobně nic, Battle.net má hodně zabezpečené své účty a výslovně požaduje použití reálných údajů -> porušení Terms of Service -> nic se nedá dělat. Snad jen založit nový účet.
PC:
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD