nenačítá se mě dvd
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nenačítá se mě dvd
dobrý den mám hl-dt-st dvd-ram gsa-h40n a nenačítá se mě prázdné i plné dvd jako by tam nebyla a při tom cd mě plně načte. Zkoušel jsem DVD - i + a nic co s tím?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ovládací panely->Systém->Hardware->Správce zařízení->A tam najdeš tu svou mechaniku a dáš pravým Vlastnosti.....případně to jde i v průzkumníku pravým na tu mechaniku a Vlastnosti->Hardwre->Vlastnosti a vůbec nejlepší je Everest
Edit: kabel poznáš leda tak že otevřeš bednu

Edit: kabel poznáš leda tak že otevřeš bednu
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Správce zařízení - řadiče IDE... - Klik na primární nebo sekundární řadič IDE pravým myšítkem - Vlastnosti - Záložka Upřesnit nastavení - a u příslušného zařízení (podle toho, kde je mechanika připojena) se podívat, zda je v "Aktuální režim přenosu" nastavena DMA.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš v PC nějakého vetřelce? Zkontroluj PC programem Mwav.exe, sice problém neodstraní, ale vetřelce zpravidla najde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Mé vysvětlení nebylo zrovna přesné
avšak můj stav zbůsobený včejším alkoholovým večerem to omlouvá 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”