Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově Vyřešeno
Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově
Dobrý den. Mám trošičku problémik s Windows 7 . Mněla jsem kdysi počítač a na něm se nacházela nelegální OS Windows 8.1 . Tudíž sem si řekla že tam hodím zpět OS Windows 7 protože mám i štítek s keyem . Takže jsem ho dala nazpět OS . Ale problém teď vede s tím že již 2 dny se ukazuje vyhledávání aktualizací a nic se neděje . takže kde bude asi problém ? . žádný error mi to nevypsalo . Mám OS Windows 7 Home premium
-
- Pohlaví:
Re: Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově
Dva dny už je celkem dlouhá doba. Ale mám zkušenost, že po první instalaci to prostě trvá. Fakt je, že u mě to trvalo jen přes noc. Pak to najde asi 250 aktualizací, při instalaci to spadne, pak to vrací změny. Potom se to instaluje po částech. Je to zdlouhavé.
Re: Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově
to abych večer nechala ho spuštěný 

-
- Pohlaví:
A ideálně na rychlém internetu a přes LAN.
Po lanu jedu . a pořád
. akorát ten net je trošku pomalejší tak to zvládne kompík . Takže když se to zatím vyhledává mohu pracovat s ním dále jako instalaci adobe atp .

- Mazlicekcz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč si si rovnou nenainstalovala win 10?
Naposledy upravil(a) Mazlicekcz dne 09 kvě 2016 20:00, celkem upraveno 1 x.
PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Mobil - Huawei P10
Zkus ručně nainstalovat aktualizaci KB3102810 a restartovat PC. Potom mi seznam naběhl do 30 min.
Konečněěěěě
Pc se restartoval a píše mi to
Počítač nevypínejte ani neodpojujte Probíha instalace aktualizace 2z217 !
konečněěě 

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mazlicekcz píše:Proč si si rovnou nenainstalovala win 10?
Nenuť jí W10, když o ně zřejmě vůbec nestojí!!!!!
Děkuji.
. alespoň někdo řek pravdu . O windows 10 nestojím . Jsem spokojená s windows 7 a windows 8.1 na ntb 

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pořád píše vyhledávání aktualizací a nic se neděje . Systém byl instalován nově Vyřešeno
Děkuji za pochvalu. A jinak už jsem tu osobně několikrát psal, že aktualizace Windows dost často trvají dlouho a je lepší to nechat běžet třeba přes noc. Škoda, že sis toho nevšimla nebo to nenašla.
Já tu často nebývám
, Také proto 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1689
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 15:07
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3139
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 1934
-
od peta501