Nejde mi napsat háček u písmen ť ď ň… *

...

Moderátor: Mods_senior

snaquee
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejde mi napsat háček u písmen ť ď ň… *

Příspěvekod snaquee » 15 dub 2013 23:36

Dobrý den,

Předem se omlouvám, ale bohužel nevím kam přesně můj problém zařadit. Přejdu k problému.

Dnes jsem úplnou náhodou zjistil, že nemohu psát samostatný "háček" nebo "čárku" a přehlásku + další věci. Nejde mi pomocí kombinace kláves napsat třeba ď. Když zmáčknu první klávesu (klávesu s háčkem vedle backspace) a poté třeba například písmenko d tak to nic neudělá. To samé když zmáčknu klávesu na přehlásku vedle enter a poté třeba písmenko a, tak je to to samé. Už jsem zoufalej a nevím co s tím. Dělá to v celém systému, at je to prohlížeč či zrovna Word. Prosím o pomoc. Nastavení jazyka a klávesnice je správné! Několikrát jsem to kontroloval a zkoušel různé varianty. Napadá mě jestli to nemůže být nějakým programem, že to nejde?

Předem děkuji za pomoc.

Jinak mám notebook od ASUSu.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 dub 2013 11:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s psaním“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nejde mi napsat háček u písmen ť ď ň… *

Příspěvekod El Diablo » 21 dub 2013 11:57

Zkus sekci Hijack This, může jít o nějakého šmejda z internetu...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

triton
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod triton » 09 kvě 2016 17:13

já s tím dnes také zápasila- projela jsem PC Malwary atd... je fakt, že mi to našlo nějaké hrozby, ale po výměně klávesnice za starou mi to chvíli šlo a po projetí antivirákem už ne, ALE !! našla jsem jak to funguje mi : 2x rychle po sobě zmačknout háček vedle backspace a pak n a mám ň ň ň ň ( ale koukám, že tady to napíše jen někdy :-) :-) ) tak snaad to někomu taky tak půjde :-).. ale na xp jsem s tím problém neměla :-)

lennonreloaded
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod lennonreloaded » 09 kvě 2016 18:44

Tritone, Tritone, že tys nečetla Pravidla? A snaquee už to za tři roky asi taky vyřešil, co?

Zpět na “Vše ostatní (sw)”