Příspěvekod Zephyr26 » 08 úno 2008 10:29
Juraciss, otazka je, co je mysleno slovem plynule... Byl jsem u kamarada (je to jiz nejakou dobu zpet) a hral Thief III. Do telefonu mi vypravel jak to ma plynule i na te jeho plecce (Uz ani nevim co tehdy mel, ale byl to srot) a vsechny udivoval, ze mu tahle hra jede plynule... Pote jsem u nej byl na navsteve a kdyz jsem videl obraz na jeho monitoru, byl jsem zdesen... Ano, mel to na plne detaily, ale na muj dotaz, jestli to C-U-K-A-N-I vazne nevidi, smrtelne vazne rekl.. " Jake cukani??" On proste nevidel to, jak mu hra bezela nejakych 15 fps... Byl spokojenej ve sve vlastni utkvele predstave, ze mu to jede plynule....
Crysis na 8600GT opravdu plynule NEJEDE... Na 1950Pro tez ne (mam doma, odzkouzeno. Nerikam zese hra nejak trha, ale plynula tez neni) i kdyz mi lidi tvrdili, jak jim to jede na 1950Pro plynule... Nejede.. Je to pouze zbozne prani a taky fakt, ze spousta lidi proste trhanost nevidi... Nic proti Tobe osobne.
AMD Athlon64 X2 5000+ Black Edition @ 3000 Mhz | ASUS M3A | 2GB DDR2 A-Data 800 Mhz Extreme Edition | 320 GB + 160GB Samsung | Sapphire HD3870 512MB | Coolermaster Elite 330 | Fortron BlueStorm II 500W