Zdravíčko, problém jak už předmět říká je že se mě zasekává dolní lišta. Prakticky hned po startu, nepoznám to, pomalý pc. Problém řeším tak že vždy zmáčknu windows key pak dolní lišta funguje asi 5 sekund nebo tak nějak např. když chci najet na jiný spuštěný program a zpět tak při přepnutí programu vždy musím zmáčknout windows key, momentálně problém řeším tak že programy nemám maximalizované ale přizpůsobené tak že vždy můžu změnit velikost okna programu a najet na jiný. Na internetu jsem našel různé návody např. přes správce úloh ukončit úlohu explorer.exe a pak spustit jako novou úlohu nepomohlo, pak projetí antivirem že je možné podezření antivirus nenašel nic, pak už je možná jen přeinstalace OS(to nechám na servisu). Další problém je že nejde spustit žádná instalace chtěl jsem si stáhnout HDDScan při podezření jestli není poškozený disk, nenainstaloval nabíhalo to 5-10 minut a nic, zkusil jsem stáhnout skype kde mám kontakty na pár lidí co by mě mohli pomoct nenainstaloval to samé jako při instalaci HDDScan. Notebook se chystám reklamovat v pondělí ale do té doby nemáte nějaké nápady jak problém vyřešit ? Díky
Edit.: Zapoměl jsem napsat že se jedná o Windows 8.1
Dolní lišta zaseklá
Re: Dolní lišta zaseklá
Nainstaluj windows 10 a mas po problemu
Jinak ja mel taky casto problemy s listou u win 8.1, takze asi nebudes jedinej...
Proc chces zbytecne platit v servisu za reinstall? Nic na tom neni.

Jinak ja mel taky casto problemy s listou u win 8.1, takze asi nebudes jedinej...
Proc chces zbytecne platit v servisu za reinstall? Nic na tom neni.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Re: Dolní lišta zaseklá
Notebook je ještě v záruce, tím pádem pravděpodobně nic za servis platit nebudu.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”