Reklamace telefonu - MALL.CZ
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reklamace telefonu - MALL.CZ
Pozor, pokud mu bylo něco vyměněno (druhá reklamace) a podle protokolu bylo, je to jako uznaná reklamace.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tady nic vyměněno nebylo:
download/file.php?id=54302&mode=view
download/file.php?id=54302&mode=view
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pořád postrádám protokoly z 1. a 3. reklamace. Ten poslední protokol je z diagnostiky - nepovažuji za reklamaci.
Ale i tak by měl být telefon dne 28.4.2016 ještě v záruce!
Ale i tak by měl být telefon dne 28.4.2016 ještě v záruce!
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to pak jo, já to bral jako zprávu co mu dali k opravě...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já to také nechápu.
Martab: Ale když byly u telefonu vyměněny zmiňované díly, tak snad byl opraven. Na informačním centru HTC mi bylo vždycky odpovězeno, že byla schválena reklamace a opravena.
lennonreloaded: Jelikož se už opravy telefonů nedělají u HTC v ČR, tak se posílají do Rumunska, kde se opravují.
1. reklamace
3. reklamace
+ DIAGNOSTIKA, která proběhla na přání Mall.cz, jakmile jsem telefon obdržel psal jsem na Mall.cz, aby mi Odstoupení uznali, a psal jsem jim 24.04.2016. Bez výsledku, tak jsem jim volal a říkali mi, že mi do zítřejšího dne odpoví. Nikdo se neozval, tak jsem jim napsal znovu email 26.04.2016. Znovu bez výsledku, až 28.04.2016 mi odpověděli, že mám telefon připravit a odeslat s celou dokumentací a kopiemi. Telefon jsem ještě ten den vzal na poštu a odeslal.
Důležité je říct, že HTC mi na infolince vždycky odpovědělo, že na telefonu byla uznána reklamace a BYL OPRAVEN. A to jsem krom 1. reklamace jim psal pokaždé.
Žádný jiný papír z reklamace jsem neobdržel.
2. reklamace
Martab: Ale když byly u telefonu vyměněny zmiňované díly, tak snad byl opraven. Na informačním centru HTC mi bylo vždycky odpovězeno, že byla schválena reklamace a opravena.
lennonreloaded: Jelikož se už opravy telefonů nedělají u HTC v ČR, tak se posílají do Rumunska, kde se opravují.
1. reklamace
3. reklamace
+ DIAGNOSTIKA, která proběhla na přání Mall.cz, jakmile jsem telefon obdržel psal jsem na Mall.cz, aby mi Odstoupení uznali, a psal jsem jim 24.04.2016. Bez výsledku, tak jsem jim volal a říkali mi, že mi do zítřejšího dne odpoví. Nikdo se neozval, tak jsem jim napsal znovu email 26.04.2016. Znovu bez výsledku, až 28.04.2016 mi odpověděli, že mám telefon připravit a odeslat s celou dokumentací a kopiemi. Telefon jsem ještě ten den vzal na poštu a odeslal.
Důležité je říct, že HTC mi na infolince vždycky odpovědělo, že na telefonu byla uznána reklamace a BYL OPRAVEN. A to jsem krom 1. reklamace jim psal pokaždé.
Žádný jiný papír z reklamace jsem neobdržel.
2. reklamace
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Škoda,že zde nemáme právní systém jako v USA.Tam za kdejakou blbost lidi vysoudí milióny babek.
Dal bych jim poslední šanci a poté se obrátil na soud.
Dal bych jim poslední šanci a poté se obrátil na soud.
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
u té 3. reklamace sice něco vyměnili, ale u všech závad je napsáno nepotvrzeno... Napsal bych na Mall, s přílohou těch protokolů. A první oprava trvala řekl bych 2 dny, druhá 5 a třetí 1 den, pokud jsme to z těch protokolů vyčetl správně...

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Poslední šanci jsem jim dal, říkal jsem jim jasně, že chci aby mi odpověděli na můj problém. Operátorka z Facebooku mi odpověděla, že to předala kolegům a max. zítra mi psala včera. A dnes opět nic.
Nejhorší je, že mi nedokázali ani normálně odpovědět. Jako důvod byl: Zboží je po 2 leté záruce a nenapsali z jakého důvodu. A když jsem se zeptal operátorky z Facebooku, odpověděla mi, že byla uznána pouze 2. reklamace. Což je blbost.
A když jsem jí napsal, že to budu řešit přes ČOI, tak mi odpověděla, samozřejmě máte na to právo. A dál nic neřešila. Nejspíš je to normální u tohoto obchodu. Heureka je toho plná, že neuznávají reklamace.
A soud nevím no.. Myslím si, že by to vyšlo dráž, než celý telefon.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 56 vteřinách:
Logicky, když něco opraví, tak byla uznána nebo ne ?
Btw. Počítá se to od početí reklamace, ne od začátku opravy pokud vím.
Nejhorší je, že mi nedokázali ani normálně odpovědět. Jako důvod byl: Zboží je po 2 leté záruce a nenapsali z jakého důvodu. A když jsem se zeptal operátorky z Facebooku, odpověděla mi, že byla uznána pouze 2. reklamace. Což je blbost.
A když jsem jí napsal, že to budu řešit přes ČOI, tak mi odpověděla, samozřejmě máte na to právo. A dál nic neřešila. Nejspíš je to normální u tohoto obchodu. Heureka je toho plná, že neuznávají reklamace.
A soud nevím no.. Myslím si, že by to vyšlo dráž, než celý telefon.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 56 vteřinách:
Logicky, když něco opraví, tak byla uznána nebo ne ?
Btw. Počítá se to od početí reklamace, ne od začátku opravy pokud vím.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem si zkontroloval data a musím se omluvit Martabovi.
Protokoly jsou z 1., 2. a 3. reklamace. Chybí protokol z diagnostiky, ale ten není podstatný.
Podle protokolů lze brát za uznané 1. a 2. reklamaci, při třetí se udávané závady neprojevily, tudíž nelze brát za uznanou.
To mění celou situaci a v podstatě není nárok na vrácení přístroje a tedy vrácení peněz. Délka záruky s tím přímo nesouvisí. Nic to nemění na tom, že pracovníci Mall.cz jsou nekvalifikovaní a zamítnutí vrácení telefonu a peněz je odůvodněno úplně chybně skončením záruky.
Ještě jednou se omlouvám za "vadné" rady, které však byly způsobeny nedostatečnými informacemi ze strany tazatele, tedy Romana Hybla. Tím považuji věc z mé strany za ukončenou s tím, že případné dotazy jsem ochoten zodpovědět, když budu odpověď znát.
PS: Při třetí reklamaci vyměnili pečetící nálepku, což nelze považovat za opravu!
Protokoly jsou z 1., 2. a 3. reklamace. Chybí protokol z diagnostiky, ale ten není podstatný.
Podle protokolů lze brát za uznané 1. a 2. reklamaci, při třetí se udávané závady neprojevily, tudíž nelze brát za uznanou.
To mění celou situaci a v podstatě není nárok na vrácení přístroje a tedy vrácení peněz. Délka záruky s tím přímo nesouvisí. Nic to nemění na tom, že pracovníci Mall.cz jsou nekvalifikovaní a zamítnutí vrácení telefonu a peněz je odůvodněno úplně chybně skončením záruky.
Ještě jednou se omlouvám za "vadné" rady, které však byly způsobeny nedostatečnými informacemi ze strany tazatele, tedy Romana Hybla. Tím považuji věc z mé strany za ukončenou s tím, že případné dotazy jsem ochoten zodpovědět, když budu odpověď znát.
PS: Při třetí reklamaci vyměnili pečetící nálepku, což nelze považovat za opravu!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Aha, já myslel, že to je nějaký díl :) . Btw. když se to sečte, tak od přijetí do servisu první reklamace 26.11.2014-8.12.2014 => 13dní. + druhá reklamace 21.1.2016-22.1.2016=> 2dny. I tak 15 dní. 14.04.2014=>prodloužení 15 dní=> 29.04.2016.
Btw. Zjistil jsem, že v těch fakturách mají pěkný bordel. Jelikož na VSP Data internetovém sledování reklamace mám úplně jiné dny.
Btw. Zjistil jsem, že v těch fakturách mají pěkný bordel. Jelikož na VSP Data internetovém sledování reklamace mám úplně jiné dny.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Martab
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jsem z toho jelen, tam je všude že se WiFi projevila...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 25704
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9133
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2789
-
od richchie
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 1831
-
od Zivan
04 pro 2024 14:28
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3627
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-