Nazdar, znáte někdo prográmek Win FLip? Tento program způsobí, že po stisknutí příslušné zkratky budete přepínat okno ve stylu Windows Vista.
Sosejete tady:
http://www.slunecnice.cz/sw/winflip/
Program se neinstaluje, jen ho ponechte nakopírovaný někde na disku a spusťte ho. Přepínání je opravdu efektní a nároky na paměť jsou kupodivu minimální - v klidovém stavu max. 1,5mb a když přepínám jak zběsilej a jako jedno okno si dám správce úloh, tak z toho vycucnu tak 6 až 9mb, což je paráda.
PROBLÉM:
U prográmku si nastavíte veškeré kvality textur, vyhlazování atd. Jenže mě se nastavení samo jakoby vrací na horší - když jsem si nastavil vyhlazování na 2x a textury na high, tak jsem krásně i přečetl, co v kterém okně je, ale program nechá vše zaškrtnuté na high ale zobrazuje to jako low - mizerné textury. Stačí restart programu a je vše OK, akorát když dávám NB do spánku, tak tím pádem kvůli této chybě musím prográmek pouštět ručně.
Mám verzi z odkazu 0.42, vyšší asi není.
Tak jestli tento prográmek znáte, popř. ho vyzkoušejte a napište jestli jste se setkali také se stejným problémem.
EDIT:
Problém vyřešen nastavením textur na normal - text je v poho vše lze přečíst, u nastavení na high se někdy musí prográmek restartovat a dokonce ani to moc nepomáhá, občas jsou textury pěkné a u high, když máte štěstí a zrovna jsou textury čitelné, tak program simuluje i průhlednost těchto náhledů.
U nastavení na Normal průhlednost není, ale čitelný je a kvalita je prakticky nejlepší. A funguje i po probuzení!!
3D přepínání oken ala Vista - WinFlip