určo jste to už řešili ale já jsem z toho dost na větvi
pc mi každý den nabízí update na 10. já už jí zkoušela a vůbec se mi to rozhraní nelíbí a ani mamka mu neholduje. je to opravdu jen na volbě nebo je to otázka času a ví se, kdy je budeme muset mít povinně všichni? Protože už se mi stalo, že jsem málem přišla pozdě a za necelý 3 minuty už se sám chtěl updatovat.
a neobchází mě to vlastně, když se mi pořád aktualizuje pc, není to v podsdtatě dávání do mých sedmiček už něco z desítek?
díky Kamča
vnucování a samoaktualizace win10 Vyřešeno
vnucování a samoaktualizace win10
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vnucování a samoaktualizace win10
a co přesně tě vede k tomu neustálýmu odkládání? už to bude pomalu rok, tos za celou dobu neměla čas v klidu aktualizaci províst?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
měla už jsem to i udělala (vrátila jsem se zpět na 7) ale nechci ho, proto se ptám jestli je to jen otázka času nebo je to stále jen volba
Naposledy upravil(a) KamilaS dne 29 kvě 2016 19:46, celkem upraveno 1 x.
x-rated píše:a co přesně tě vede k tomu neustálýmu odkládání? už to bude pomalu rok, tos za celou dobu neměla čas v klidu aktualizaci províst?
Když si přečteš pozorně první příspěvek, tak slečna píše, že se jí Win10 nelíbí a rozhodně není sama. Taky na žádném svém stroji nemám Win10 a ani do budoucna nechci.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
KamilaS píše:měla už jsem to i udělala (vrátila jsem se zpět na 7) ale nechci ho
zajímalo mě, v čem přesně je problém
bezplatná aktualizace končí na konci července, pak je to za 3000 (a jednou se tomu samozřejmě nevyhne nikdo)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si přečíst tohle viewtopic.php?f=46&t=174952&p=1370759#p1370759
A názory x-rated jsou jen jeho názory. Desítky vnucuje každému.
A názory x-rated jsou jen jeho názory. Desítky vnucuje každému.
nelíbí se mi to uživatelský prostředí a mamka se v tom vůbec nevyzná. proto se ptám jestli to budeme muset mít povinně nebo ne? protože pak bych už to asi neodkládala nebo uvažovala o něčem jiným.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by se tomu neměl nikdo vyhnout? Na starém noťasu jsme měl taky XPčka a rozhodně jsme ani neuvažoval o Windows 7 nebo čemkoli jiném os MS... Tak prosím přestaň ostatním vnucovat co nechtějí 
K tématu. Projdi si následující téma: viewtopic.php?f=46&t=174952 tam snad najdeš odpověď
EDIT: Byli rychlejší

K tématu. Projdi si následující téma: viewtopic.php?f=46&t=174952 tam snad najdeš odpověď

EDIT: Byli rychlejší

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
x-rated:Tak to jsi na omylu.Než skončí podpora W7,už bude W11.
Navíc problém W10 je v tom,že to je v podstatě jen přístupový panel co okupuje tvoje železo.

Navíc problém W10 je v tom,že to je v podstatě jen přístupový panel co okupuje tvoje železo.
děkuju a posílám virtuální pu...ding : )
"bezplatná aktualizace končí na konci července, pak je to za 3000 (a jednou se tomu samozřejmě nevyhne nikdo)"
Do konce cervence je nutno aktualizovat pouze licenci Windows, nainstalovany system neni treba na Windows 10 aktualizovat vubec, kdyz je aktualizovana licence, lze instalaci Windows 10 provest i kdykoliv pozdeji zdarma.
Proc by melo byt povinne instalovat Windows 10? Doted se pouzivaji i Windows 95 a DOS, neexistuje zadny duvod proc muset prejit na Windows 10.
O vypnuti update na W10 se postara tenhle software:
http://dws.wzor.net/
Do konce cervence je nutno aktualizovat pouze licenci Windows, nainstalovany system neni treba na Windows 10 aktualizovat vubec, kdyz je aktualizovana licence, lze instalaci Windows 10 provest i kdykoliv pozdeji zdarma.
Proc by melo byt povinne instalovat Windows 10? Doted se pouzivaji i Windows 95 a DOS, neexistuje zadny duvod proc muset prejit na Windows 10.
O vypnuti update na W10 se postara tenhle software:
http://dws.wzor.net/
Naposledy upravil(a) petr22 dne 29 kvě 2016 19:54, celkem upraveno 1 x.
Ak to chceš zakázať tak môžeš použiť aj :
http://www.techspot.com/downloads/6756-.html
http://www.techspot.com/downloads/6756-.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1789