Přihlašovací obrazovak -dáva si načas

...

Moderátor: Mods_senior

Janek.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Janek. » 05 úno 2008 18:13

No combofix jsem skoušel jako první sdfix zatim ne a o te složce mysliš jako jen vymazat a nechat tak nebo postupovat dále podle toho návodu ,zatím dělam scan mwaw pak to tu hodim ale i když jsem laik tak podle mě nic nenašel no uvidme když na to mrkneš,ale jak jsem psal když jsem vypnul doctora tak se to docela spravilo ale napiš názor na tu složku prefetch jak s ní postupovat .zatim dík
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/

file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm

Reklama
Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 05 úno 2008 18:36

Tak tady je vypis dle meho názoru nic ale je to na tobě tu poslední položku jsem již odstranil,ale skontroluj prosim,ahoj

Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\lnod32apiA.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\lnod32apiW.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\lnod32umc.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\lnod32upd.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\OnlineScanner.ocx". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\OnlineScannerDLLA.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\OnlineScannerDLLW.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\OnlineScannerLang.dll". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ModuleUsage" odkazuje na neplatný objekt "C:\WINDOWS\system32\OnlineScannerUninstaller.exe". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\PowerQuest PartitionMagic 8.0\". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\PowerQuest PartitionMagic 8.0\PartitionMagic 8.0 Tools\". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\PowerQuest PartitionMagic 8.0\PartitionMagic 8.0 Documentation\". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Documents and Settings\petr\Data aplikací\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware\". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache" odkazuje na neplatný objekt "{CDDCBBF1-2703-46BC-938B-BCC81A1EEAAA}". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor Z:\programy na vypalení n\ultraiso 8632052\EZBSYSTEM_UltraISO_Premium_Edition_8.6.3_Build_2052.rar/crack.exe//PE_Patch.PECompact//PecBundle//PECompact je infikovaný virem Trojan.Win32.Dialer.yz !! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 07 úno 2008 15:31

V logu nic špatného nevidím, ale když se na něj dívám, tak by ti neuškodilo čištění CCleanerem/RegCleanerem.

S tím prefetchem jsem to myslel přesně tak-vymazat obsah a pak se řídit dále tím návodem.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 07 úno 2008 16:58

A co poslední řádky z logu Mwav?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 07 úno 2008 17:36

K těm se raději nevyjadřuji.

Ale stejně, ten soubor snad není aktivní? :idea:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Mirek1
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 07 úno 2008 17:41

Janek píše:No combofix jsem skoušel jako první sdfix zatim ne a o te složce mysliš jako jen vymazat a nechat tak nebo postupovat dále podle toho návodu ,zatím dělam scan mwaw pak to tu hodim ale i když jsem laik tak podle mě nic nenašel no uvidme když na to mrkneš,ale jak jsem psal když jsem vypnul doctora tak se to docela spravilo ale napiš názor na tu složku prefetch jak s ní postupovat .zatim dík

http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10100

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 09 úno 2008 12:48

Jo dík za pomoc dnes jsem se vrátil ze špitálu tak se na to podívám eště jednou dík.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”