Dobrý den / Ahoj, mám tu zajímavý problém. Jeden den mi pc normálně fungoval a ač nevím proč druhý den prostě nenabehl Windows. Po každé ve chvíli kdy má naskočit logo Windowsu se restartuje a jede to znova...
Zkoušel jsem přeinstalovat Windows.(Windows 8) Samozřejmě s kompletním formátováním. Úspěšně se nainstaluje. Ale když se má spustit tak je černá obrazovka. A pak zase příběh s restarty...
Jediné co mi pomohlo a je to divné je nainstalovat Windows xp... Ten se spustí normálně.
Prosím o radu kde by mohl být problém. Budu vám vděčný. Jsem šikovný a vždycky jsem si vše vyřešil sám. Na pc jsem závislý díky práci a nechci ho nosit někam na opravu. Většinou to nemyslne vyřeší na nějakou chvíli a pak zase problém...
Děkuji všem.
Alan
Chyba v načtení Windowsu
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chyba v načtení Windowsu
Můžeš třeba zkusit nahodit Windows 10.
Třeba disk nebo operační paměti, jsou ok?
Clear CMOS jsi už zkoušel?
Jinak ještě třeba zkus instalovat ty W8 z jiného instalačního disku.
Atd...
Třeba disk nebo operační paměti, jsou ok?
Clear CMOS jsi už zkoušel?
Jinak ještě třeba zkus instalovat ty W8 z jiného instalačního disku.
Atd...
Naposledy upravil(a) forjoyrider dne 30 kvě 2016 13:38, celkem upraveno 1 x.
Osobne bych zacal otestovanim disku, jestli neni vadny.
A to driv, nez zacnu nahodne instalovat ruzne verze Windows (coz je v pripade vadneho disku ztrata casu)
A to driv, nez zacnu nahodne instalovat ruzne verze Windows (coz je v pripade vadneho disku ztrata casu)
Jak zkontroluji vadnost disku? Myslíte že když xp facha a jiné ne, že i tak může být vadný disk?
Chyba v načtení Windowsu
Můžu mít taky dotaz?Jsem tady na tom fóru asi 10 min a nevím ani kam bych se měl obrátit.
vyhořela mi grafická karta.Půjčil jsem si od známého abych věděl jestli je to grafickou kartou nebo slotem.Je to kartou ale když zapnu PC tak"okna" zůstanou na přihlašovací stránce ... Může mi prosím někdo poradit?
vyhořela mi grafická karta.Půjčil jsem si od známého abych věděl jestli je to grafickou kartou nebo slotem.Je to kartou ale když zapnu PC tak"okna" zůstanou na přihlašovací stránce ... Může mi prosím někdo poradit?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Alister15 píše:Jak zkontroluji vadnost disku?
Odkazy jsou podtrženy modře. Třeba pomocí CrystalDiskInfo: ---KLIK---
Alister15 píše:Myslíte že když xp facha a jiné ne, že i tak může být vadný disk?
Trochu se to vylučuje, ale pro jistotu je vhodné si ty SMART hodnoty prohlédnout.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7754
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3289
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 6
- 10230
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
- 4
- 1216
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4007
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”