Steam MP hry
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Steam MP hry
Zdravím, rad bych se zeptal jestli nevíte o nějaké dobré Multiplayer hře na steamu do 20€. Diky
Softeness
Re: Steam MP hry
cs:go, dota 2, team fortress 2,
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
cs:go
rocket league
scrap mechanic
teraria
l4d2
rocket league
scrap mechanic
teraria
l4d2
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trove (pro mě jedna z TOP her, mám tam nahráno přes 1000 hodin, je zdarma)
Rocket League (super hra, fotbal ani auta v oblibě nemám, ale tohle mě opravdu zaujalo. Dle mého názoru zabaví průměrně na 100 hodin, protože se vše dokola opakuje a neni tam tolik věcí v kterých se lze zlepšit)
Poté již zmíněné CS:GO (osobně moc nemusím střílecí módy, u surfování jsem proseděl přes 2500 hodin, i když je pravda že při střílení taky
)
BattleBlock Theatre (mírně logická multiplayerová plošinovka, hra je poměrně humorná, pokud máš aspoň trošku slovní zásoby v angličtině, dohráno tak za 30 hodin)
Castle Crashers (multiplayerová bojová plošinovka, úkolem je prostě dobít level, opravdu zábava, bohužel hra je dohraná za cca 10 hodin)
Mimo steam určitě můžu doporučit League of Legends (strategická hra, zábava na několik tisíc hodin, při hraní v 5ti lidech je to zábava, pro komunikaci na úrovni)
z her pro občasné hraní ve skupině lidí například:
Move or Die (hra nabízí několik rychlých herních módů, které se přepínají a musíte splnit nějaký úkol, při úkolech se musíte neustále hýbat jinak umřete. Kdo získá nejvíc bodů vyhrává.)
Speedrunners (skupinka lidí běží trať a kdo přežije nejdéle, ten vyhrává, je zde spoustu tratí, vše je opravdu rychlé takže stejně jako u Move or Die se neunavíte)
Rocket League (super hra, fotbal ani auta v oblibě nemám, ale tohle mě opravdu zaujalo. Dle mého názoru zabaví průměrně na 100 hodin, protože se vše dokola opakuje a neni tam tolik věcí v kterých se lze zlepšit)
Poté již zmíněné CS:GO (osobně moc nemusím střílecí módy, u surfování jsem proseděl přes 2500 hodin, i když je pravda že při střílení taky

BattleBlock Theatre (mírně logická multiplayerová plošinovka, hra je poměrně humorná, pokud máš aspoň trošku slovní zásoby v angličtině, dohráno tak za 30 hodin)
Castle Crashers (multiplayerová bojová plošinovka, úkolem je prostě dobít level, opravdu zábava, bohužel hra je dohraná za cca 10 hodin)
Mimo steam určitě můžu doporučit League of Legends (strategická hra, zábava na několik tisíc hodin, při hraní v 5ti lidech je to zábava, pro komunikaci na úrovni)
z her pro občasné hraní ve skupině lidí například:
Move or Die (hra nabízí několik rychlých herních módů, které se přepínají a musíte splnit nějaký úkol, při úkolech se musíte neustále hýbat jinak umřete. Kdo získá nejvíc bodů vyhrává.)
Speedrunners (skupinka lidí běží trať a kdo přežije nejdéle, ten vyhrává, je zde spoustu tratí, vše je opravdu rychlé takže stejně jako u Move or Die se neunavíte)
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
WinDroid: LoLko hraju, CSGO taky jen mě tak napadlo že bych si mohl koupit nějakou novou zábavnou MP hru :)
Softeness
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
rocket league bych vzal. je to fakt adrenalin, ale zaroven strasna sranda. kedna z mich nejoblíbenější her
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nenapsal jsem jen tyhle 2 ..
zkus Call of Duty: Black Ops III - Multiplayer Starter Pack stojí 14,49 éček mám tam odehranejch 394 hodin a je to nářez
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2633
-
od sim20
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 20:07