Zdravím, dnes jsem dal mojí grafiku na reklamaci. Důvod byl zelená obrazovka, měl sem to dlouho, prostě sem koukal na steam nebo prostě internet, jednoduše sem koukal na internet a bum zelená obrazovka. A můj dotaz zní, když to teda nebude grafikou kterou sem reklamoval, a reklamoval sem jí protože mi to bylo řečeno v servisu kde sem to kupoval, a ten servis sem si zaplatil aby mi to vše otestovali, a řekli pokuď problém bude nadále pokračovat tak ji reklamujte.. Win je taky nový. A co když se třeba závada neprojeví? Já ji neměl furt ono je to fakt jak kdy, někdy 2 dny v týdnu a pak za 3 týdny, myslím tu zelenou obrazovku. A poslední dotaz, co když to nebude grafikou? jedu na integrované tak se to může zobrazit a mohu vyloučit chybu grafické karty, tak nevíte čím by to mohlo být? A když sem tam byl tak prý když se to třeba neprojeví, myslím tím budou to tam mít a 6 dní nic nebude prostě bude vše ok, tak mi ji pošlou. Ale 2.05.2016 servis a 28.05.2016 sem mi to objevilo znova.
Jinak ptal sem se tu na stejnou chybu,dal sem to do servisu vše zkontrolovali. Tady je citace od nich: Test HDD ok Test RAM ok Zatizeni procesoru OK Základní deska nevykazuje žádné závady Podezření na vadu OS.
Os sem nainstaloval znova tedy čistá instalace. Takže fakt nevím.
Ps našel jsem tohle v prohlížečí událostí The driver \Driver\WUDFRd failed to load for the device ACPI\PNP0A0A\2&daba3ff&1.
Tak jestli to není nějaký problém.
Zelená obrazovka.
Zelená obrazovka.
DIG THIS ANYWAY
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zelená obrazovka.
Pravděpodobně Ti dají jinou kartu. A pokud ne, budeš ji muset zkusit v jiném PC. Moc variant nemáš.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- KingGustavo
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co je to za značku a za model předpokládám že AMD nějaké
CPU:AMD Vishera FX-8350@4,7Ghz
GK:GIGABYTE HD 7850 WINDFORCE 2GB
MB:GIGABYTE GA-990FXA-D3 - AMD 990FX
RAM:Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866 CL9
PSU:Fortron AURUM 600W
HDD:WD Caviar Blue EX - 1TB SSD:KINGSTON HYPER X FURY 120GB
CASE:CoolerMaster Storm Scout (SGC-2000-KKN1-GP)
GK:GIGABYTE HD 7850 WINDFORCE 2GB
MB:GIGABYTE GA-990FXA-D3 - AMD 990FX
RAM:Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866 CL9
PSU:Fortron AURUM 600W
HDD:WD Caviar Blue EX - 1TB SSD:KINGSTON HYPER X FURY 120GB
CASE:CoolerMaster Storm Scout (SGC-2000-KKN1-GP)
Asus strix 380 4gb. A mam integrovanou. A co kdyz se to objevi i na ni? Nebo kdyz ne?
Dodatečně přidáno po 9 hodinách 23 minutách 10 vteřinách:
Jinak, viděl sem tady taky problém na foru, má podobnou sestavu,jinak já mám intel hd 4600 a taky mám artefakty nebo co to je. Jelikož sem reklamoval tu grafiku jedu na integrované. Chtěl sem si zahrát starou armu a vysledek artefakty. Když třeba hraju rocket league nebo tak mám prostě bugy textur. Ale napadá mě teda jestli to není mb+cpu, pokuď se ta zelená obrazovka objeví i na integrované. Já fakt nevím. Koukal sem na google nic, prostě zelená obrazovka u videí a tak, ale já to mám jinak. Mě se pc sekne a musím ho vypnout, a ještě k tomu mě oslepuje zelená obrazovka.
Edit.
a 380 sem netaktoval, kdyby si někdo myslel.
Dodatečně přidáno po 9 hodinách 23 minutách 10 vteřinách:
Jinak, viděl sem tady taky problém na foru, má podobnou sestavu,jinak já mám intel hd 4600 a taky mám artefakty nebo co to je. Jelikož sem reklamoval tu grafiku jedu na integrované. Chtěl sem si zahrát starou armu a vysledek artefakty. Když třeba hraju rocket league nebo tak mám prostě bugy textur. Ale napadá mě teda jestli to není mb+cpu, pokuď se ta zelená obrazovka objeví i na integrované. Já fakt nevím. Koukal sem na google nic, prostě zelená obrazovka u videí a tak, ale já to mám jinak. Mě se pc sekne a musím ho vypnout, a ještě k tomu mě oslepuje zelená obrazovka.
Edit.
a 380 sem netaktoval, kdyby si někdo myslel.
DIG THIS ANYWAY
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3471
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 09:27
-
-
- 14
- 4280
-
od Scorpi