World of Tanks nabíhá (jako) do kompatibility Win 95 Vyřešeno
World of Tanks nabíhá (jako) do kompatibility Win 95 Vyřešeno
Ahoj lidičky,mám problém se startem této hry. I po reinstalaci mi nabíhá (jako) do kontability Win 95. Do nedávna fungovala normálně. Neví někdo co stím.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 30 kvě 2016 12:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: World of Tanks
Pravym tlacitkem na mysi kliknes na ikonu hry a zvolis vlastnosti.
Potom vyberes okenko Komatibilita a vyberes si jak to chces.
Potom vyberes okenko Komatibilita a vyberes si jak to chces.
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Počky hra se ti spouší jako pod Win 95? Jestli ano tak běž do C:\Games\World_of_Tanks a tam otevři vlastnosti souboru WorldOfTanks a v kolonce kompatibily a tam odškrkni použit v režimu kompatibility
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Zdravím,v kontabilitě mi to neustále píše Win xp servis pack 3.Ted´ jsem to dostal do stavu kdy to jsem schopný spustit.Hra naběhne normálně,při odstartování "Hrát" se okno změní na rozlišení 640*480.V tomto okně po náběhu do garážě se přepnu na ploch,nastavení rozlišení,upravím na rozlišení monitoru,vše potvrdit a mohu hrát.po skončení hry a znovu spuštění mohu vše opakovat
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Když to dáš do tohohle stavu?

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
ok, i v nastavení pro další uživatele.+ tam bylo 640*480.vše jsem přepsal na Win7 jinak čisto. Veškeré problémi asi po aktualizaci minulý týden.Jen mě zaráží že nepomůže odinstalace a znovu nainstalování včetně stažení novích dat
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
co myslis tou kompatibilitou pro 95ky?
Re: World of Tanks nabíhá (jako) do kompatibility Win 95
Malé okno,než naběhne hra do možnosti hra start problikne plocha (asi 5s.)kde jsou vidět mé ikony v pradávném formátu,jako jsuu u Win 95.(asi).Po opuštění hry jsou ikony opět normální ale rozházené,to přisuzuju přechodu na 640*480 a zpět.Jen nevím proč se to děje.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
napadaj me 3 veci. tvoje grafika je spatne nastavena. tvoje grafika ma stary sw nebo neco nepodporuje u wotka. mas spatne nastaveny windowsi
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Máš aktualizované ovladače GK? WoT měl update na DX11. Podporuje tvoje GK DX11?
http://worldoftanks.eu/cs/news/pc-brows ... t-upgrade/
http://worldoftanks.eu/cs/news/pc-brows ... t-upgrade/
Sestava v profilu.
dle odkazu jsem aktualizoval grafiku,stále stejný.Nejsou někte na ůčtu hry nějaký nastavení hry jak se má spouštět? Po restartu mi to opět naběhlo do rozlišení okna 640*480.