PC nekomunikuje s čtečkou karet
PC nekomunikuje s čtečkou karet
Dobrý den, prosím o radu. Mám čtečku karet, ale má s mým PC nějaký problém. PC ji jako hardware najde, ale nic z karty nepřečte, jakoby kartu vůbec neviděl. Zkoušel jsem to s kartou SD i s MS Pro Duo. Napadlo mě, že se nějak nesprávně čtečka nainstalovala v jednom portu USB, vyzkoušel jsem ji proto na dalších dvou, ale bezvýsledně. Čtečku jsem vyzkoušel na PC v práci, také u kolegy a tam je s oběma kartama funkční. Nechápu to, PC mám celkem vyladěné, zajímalo by mě, kde může být problém a jak ho vyřešit..... Děkuji za ionfo......
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jiné USB zařízení ti v PC funguje normálně? Např. flash disk, tiskárna, foťák...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Čtečka vypadá takhle: http://img172.imageshack.us/img172/4763/tekanh6.jpg
Je to divný problém. Všechna ostatní USB zařízení jedou normálně. Různé flešky a moje druhá čtečka. Zkusím ještě přeinstalovat drivery k základní desce nebo sehnat na stránkách výrobce nové. Mate mě ale to, že všechno ostatní jede.
Je to divný problém. Všechna ostatní USB zařízení jedou normálně. Různé flešky a moje druhá čtečka. Zkusím ještě přeinstalovat drivery k základní desce nebo sehnat na stránkách výrobce nové. Mate mě ale to, že všechno ostatní jede.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co správce zařízení? Žádný problém?
BTW Google ani Yahoo nic nenašly...
BTW Google ani Yahoo nic nenašly...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ptám se na "správce zařízení"!
BTW= mimochodem. A že G a Y nic nenašli znamená že nenašli výrobce ani ovladače...(jen tvůj dotaz na živě.sk)
BTW= mimochodem. A že G a Y nic nenašli znamená že nenašli výrobce ani ovladače...(jen tvůj dotaz na živě.sk)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
to El Diablo: Díky za snahu mi pomoci. Na toho správce zařízení se podívám. Nepoužívám ho, tak nevím, jestli se v něm vyznám. Stáhnul jsem teď poéslední ovladače od MB, 4in1 , nainstaloval je, ale změna žádná. Když čtečku s kartou SD zapojím, hardware čtečku mi najde, ale pak to všechno zamrzne. Musím pak akci ukončit přes CTRL+ALT+Delete
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2513
-
od Paja32
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 09:57