Blbnou dotyky na displeji
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blbnou dotyky na displeji
Zdravím, mám takový problém s displejem. Asi před 2 týdny sem normálně jak vždy mobil napíchnul na nabíječku, po nějaké době jsem ho opět odpojil, ale prostě začali blbnou dotyky. Prostě když sem telefon odemknul, tak prostě jak kdybych strašně rychle ťukal na různé místa na displeji ( nejvíce v pravém horním rohu). Takže v telefonu se samo od sebe otvírá nastavení, zapíná a vypíná si wifi, gps, data a podobně. Prostě si to dělá co chce a není s tím domluva. Restarty, nebo tvrdé restarty vytáhnutím baterky prostě nezabírají. Ale, pokaždé to dělá třeba jenom půl hodinu, nebo hodinu a pak je to na nějakou dobu uplně v pořádku a všechno funguje tak jak má, za nějakou dobu to zase začíná dělat znova, třeba 6x za den. Nevím, kde může být problém. A rád bych věděl co s tím. (Jedná se o telefon GSmart Aku A1) Děkuji za odpovědi
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
Re: Blbnou dotyky na displeji
A netelefonoval jsi nebo proste jakkoliv jsi ho pouzival pri desti? mi se stalo neco podobneho a nakonec koroze zakladni desky ale muzes i zkusit preflashovat rom ale jestli to pomuze to nevim
Jak ho máš dlouho ? někdy se stane že je špatná baterie a nemá tolik napětí pro dotykovou část.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já ho mám chvíli, ale jako nebyl pořizovaný jako nový. Ale také sem si myslel, že to může být baterkou
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”