zmizela historie z IE

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Herda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

zmizela historie z IE

Příspěvekod Herda » 04 čer 2016 01:22

Já jsem normálně do*ral. Nejprve se mi stalo to, že po záseku notebooku a nutnosti ho vypnout natvrdo po novém spuštění IE 11 se stalo, že z 32 uložených tabů, které jsem měl otevřené se otevřely (po kliknutí na obnovi poslední relaci, protože po spuštění koukal na mě IE jak puk prázdný) POUHÉ 2!!!

Budiž, tak jsem začal lovit v historii a (až 4dny, asi na půl hodiny hledání) a podařilo se mi nějaké 3 desítky stránek znovu najít. Dnes se mi zase stalo něco podobného (protože jsem měl otevřené navíc i private browsing) a a okna zavřel v pořadí 1. okno s 30 taby, 2. okno s private taby. Bohužel ten krám tomu rozuměl tak, jako kdybych ukončil prohlížeč bez žádných tabů zřejmě.

Už jsem měl rozpracovanou historii, že jsem věděl, že to co je z "pátek" obsahuje všechny ty taby,akorá jsem v historii filtroval něco o křečcích a morčatech, (protože to bylo přes mnoho serverů) a už mě to zajímat nebude, tak jsem dal Prohleda historii a těch 12 záznamů ručně (protože ten bazmek neumí označit víc záznamů na jednou) promazal, pak jsem se ovšem z módu Prohledat historii vrátil na Zobrazit podle data v historii nic nebylo (jen pátek a Dnes, ale bez záznamů)

KAM SE PODĚLY TY ZÁZNAMY Z HISTORIE Z TOHOTO NEJDEMENTNĚJŠÍHO PROHLÍŽEČE VE VESMÍRU?

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: zmizela historie z IE

Příspěvekod faraon » 04 čer 2016 06:05

Kam by se poděly. Vypařily se společně s dalším obsahem diskové cache, protože se ukládá jen občas, když má systém zrovna volnou chvíli a chuť to udělat.

Jinak používat IE je fakt zoufalost ;-)
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Herda
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Herda » 07 čer 2016 12:32

To je bordel: najednou se mi v historii nějaké stránky zase objevily v kategorii Minulý týden a také při zadání do adresy (už vím, jak se k tomusnad dostanu, i když to asi bude běh na dlouhou trať) to "našeptalo"(ne přes internetové hledání samozřejmě)´, mám takové podezření, že je tam bug při třídění záznamů do Dnes, včera, pátek, před měsícem, před válkou..., že to prostě nějaké záznamy "Neobsadí"
Při zobrazení Zobrazit podle webu, to naštěstí zustalo.

ostatně ono toho bordelu v ie je víc, když si v nějakém tabu rozhodnu editovat url, upravím bez přejití na ní, změním tab, vrátím se ta ten tab, tak tam zustaně původní nezměněná URl...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2016 12:42

Reseni se jmenuje Session Manager.

Herda
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Herda » 08 čer 2016 10:37

IE je fakt bazmek. ve správci záložek, když otevřu záložku, tak se otevře v defaultním prohlížeči (Opeře,...)

Herda
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Herda » 09 čer 2016 21:54

Protože historie a seznam zadaných url/hledání je něco jiného. Navíc je rozdíl v tom, že chci vědět, kde je seznam těch zadaných věcí a v druhém případě kam se historie poděla. Jde o různé věcy.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
    od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8...
    22
    6554
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:47

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”