Ahoj,
pár odkazů na můj problém jsem našel, ale žádný neřeší samovolný vznik skvrn a pruhů na displeji.
NTB jsem přenášel pár metrů jednou rukou za horní víko (displej), poté se objevila v horní straně skvrna viz foto. Nejsem si vědom, že bych prsty něco promáčknul, takže to nechápu.
Když stisknu okraje rámu nad displejem, tak se objevují vlasové pruhy.
Když NTB vypnu a je černá obrazovka, tak obrys skvrny v horní části je. Jinak NTB je plně funkční.
Může být seknutý flex kabel nebo to vidíte spíš na výměnu displeje?
Mám NTB HP G6-2302sc
Díky za tipy.
Pruhy a skvrny na NTB displeji Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pruhy a skvrny na NTB displeji
Maco, budiz ti ponaucenim, ze takovehle plastaky se za obrazovku neprenaseji!
Flex to neni, vzdyt je to videt i pri vypnutem ntb.
Flex to neni, vzdyt je to videt i pri vypnutem ntb.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Praskly displej. Coz se dalo cekat, kdyz cely notebook chytnes za horni okraj displeje, takze se cely displej ohnul, coz kryt vydrzel, ale LCD panel ne.
Panel se zkratka vahou notebooku nalomil.
Panel se zkratka vahou notebooku nalomil.
Díky chlapci, to jsem teda podělal...já blb to viděl v práci jak to takhle kolegové tahaj na schůzky, ale jsou to IBM a ty jsou bytelnější.
Takže jdu kouknout na net na nový displej, jestli se vyplatí do téhle šunky vůbec kupovat...
Nevíte prosím, abych koupil správný, kde najít parametry? Předpokládám, že rozlišení a velikost displeje stačit nebude??
Díkes.
Takže jdu kouknout na net na nový displej, jestli se vyplatí do téhle šunky vůbec kupovat...
Nevíte prosím, abych koupil správný, kde najít parametry? Předpokládám, že rozlišení a velikost displeje stačit nebude??
Díkes.
Co to je za panel je napsane na nem zezadu, takze je treba ho z toho krytu vymontovat. Ono je to stejne potreba udelat kvuli vymene.
Re: Pruhy a skvrny na NTB displeji Vyřešeno
Ok. Mrknu na youtube na postup
a zkusim to demontovat...diky za pomoc.

Zpět na “Problémy s hardwarem”