Antivirus
Re: Antivirus
Co takhle kouknout do historie témat? Tohle se tu řešilo tak desetkrát už.
Tldr: nejlepší antivir není, drž se známých firem. Za mě free Avast, placený ESET.
Tldr: nejlepší antivir není, drž se známých firem. Za mě free Avast, placený ESET.
Taky, požívám Avast, a žadnej virus tady nemam. Krom těch Avast reklam, je super.
Taky jsem používal free verzi Avastu a byl jsem spokojený, ale s časem mne začal tento antivir obtěžovat s neustálými nabídkami na přechod na placenou verzi a tak jsem přešel na free verzi AVG. S AVG jsem také spokojený i když mne už také začal trochu obtěžovat s nabídkami přechodu na placenou verzi.
Každému může vyhovovat něco jiného, ale myslím, že tak jak už zde bylo napsané je dobré se držet známých firem.
Každému může vyhovovat něco jiného, ale myslím, že tak jak už zde bylo napsané je dobré se držet známých firem.
Už 3 roky používám placenej ESET NOD32 Antivirus a jsem s ním naprosto spokojenej
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Už pár let používám comodo internet security.Je zdarma,v češtině,ničím neotravuje,má jeden z nejkvalitnějších firewallů a v konkurenci placených produktů mu může pravděpodobně konkurovat jen kaspersky.Nebo je i možná kombinace avast a comodo firewall,ale proč to dělat,když je kompletní balík zdarma.