Thunderbird a nefunkční tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavřit Vyřešeno
Thunderbird a nefunkční tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavřit
Včera večer jsem upgradoval Windows 7 na 10 a dnes jsem zjistil, že mi v Thunderbirdu nefungují tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavit v pravém horním rohu. Ve Windows 7 mi to fungovalo bez problémů. Když na ně klikám tak se nic neděje, ale když provedu dvojklik tak se požadovaná akce provede a hned zase vrátí zpět do původního stavu. Dá se s tím něco udělat a opravit to a nebo se musím smířit s tím, že ve Windows 10 to fungovat bohužel nebude? Thunderbird mám verzi 45.1.1.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Thunderbird a nefunkční tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavřit
tyhle tlačítka sou v thunderbirdu nějakym způsobem zabugovaný - před časem se jednomu známýmu stávalo (tehdy ještě na windows 7), že tam místo tlačítek měl černou plochu
aktualizace na windows 10 problém vyřešila
tzn. problém neni ve windows, to se děje náhodně bez ohledu na verzi, ale v samotnym thunderbirdu
každopádně tady je nějaký řešení ve tvý oblíbený angličtině, tak v chromu cvakni pravym myšítkem a dej přeložit do češtiny https://support.mozilla.org/cs/questions/1036644

tzn. problém neni ve windows, to se děje náhodně bez ohledu na verzi, ale v samotnym thunderbirdu
každopádně tady je nějaký řešení ve tvý oblíbený angličtině, tak v chromu cvakni pravym myšítkem a dej přeložit do češtiny https://support.mozilla.org/cs/questions/1036644
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Re: Thunderbird a nefunkční tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavřit
Umne je to opačně. Ve Windows 7 to bylo v pořádku a bez problému a po upgrade na Windows 10 tento problém nastal.x-rated píše:aktualizace na windows 10 problém vyřešila
Proč v Chromu když to jde i ve Firefoxu? Ten překlad na to ale není příliš dokonalý. Každopádně tam se ale řeší něco trochu jiného i když podobného. Tam řeší to, že tazatelovi ty tlačítka úplně zmizely a nezobrazují se. Alespoň takto jsem to pochopil. U mne se ty tlačítka normálně zobrazují, ale nefungují.x-rated píše:každopádně tady je nějaký řešení ve tvý oblíbený angličtině, tak v chromu cvakni pravym myšítkem a dej přeložit do češtiny https://support.mozilla.org/cs/questions/1036644
Re: Thunderbird a nefunkční tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavřit Vyřešeno
Tak problém konečně vyřešený. Zkoušel jsem trochu měnit různé doplňky pro vzhled a zjistil jsem, že ten problém způsobuje doplněk "Littlebird". Vyzkoušel jsem více různých doplňků pro vzhled a ve všech mi ty tlačítka minimalizovat, maximalizovat a zavřít fungují bez problémů tak jak mají a pouze v tom jednom je to nefunkční.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5507
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11