Odeslání souborů přes outlook express
Prosím Vás, při odesílání souborů formou - pravé tlačítko myši - odeslat - přijemce pošty...se mi objeví jenom jestli chci např. zanechat původní velikost nebo ji zmenšit, jedno z toho si vyberu ale pak se nic neděje neotevře se mi nová zpráva (se souborem, který chci odeslat)..Můžete mi poradi? Outlook express mám nastavený jako výchozího klienta -takže v tomhle chyba není! Dík
Tenhle způsob znám....akorát myslím to např. tak že na ploše mám nějaký obrázek...neotvírám outlook, ale kliknu na něho pravým tlačítkem myši dam odeslat - příjemce pošty a prostě nic neotevře se mi ta nová z práva z tou vloženou přílohou...kdysi to šlo??? Tak nevím jestli je něco s nastavením???
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Taky moc nerozumím,normálně to dávám přes vložit (sponka) a pak dám odeslat, to Ti nefunguje?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
No já to dělám pravým ,vyberu zkomprimovat a odeslat mailem, nebo odeslat -příjemce pošty.To Ti nejde?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nainstaluj si Thunderbirda..
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: RE:
jaro3 píše:No já to dělám pravým ............. odeslat -příjemce pošty.To Ti nejde?
Ano to je přesně to proč tu ten dotaz je viz
Jana K. píše:Prosím Vás, při odesílání souborů formou - pravé tlačítko myši - odeslat - přijemce pošty...se mi objeví jenom jestli chci např. zanechat původní velikost nebo ji zmenšit, jedno z toho si vyberu ale pak se nic neděje neotevře se mi nová zpráva (se souborem, který chci odeslat)
El Diablo píše:Nainstaluj si Thunderbirda..
Nevím nevím. Zajdi s Mercedesem do servisu, že ti nejede a odpověd? Kup si Ferrari ...
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
To Broza:Špatně jsem četl.
Napadá mě jen toto:
C:\Documents and Settings\Jaro\SendTo, jestli tam máě ikonu příjemce pošty.
Napadá mě jen toto:
C:\Documents and Settings\Jaro\SendTo, jestli tam máě ikonu příjemce pošty.
To mě napadlo taky, ale pak jsem si všiml
tím pádem bez ikony příjemce pošty by se až sem nedostala. Ještě mi napadá, nemůže to blokovat firewall?Je dost dobře možné, že bylo třeba omylem vytvořeno pravidlo, které to zakazuje. Zkus zakázat firewall a pak se pokus něco poslat emailem.
Jana K. píše:Prosím Vás, při odesílání souborů formou - pravé tlačítko myši - odeslat - přijemce pošty...se mi objeví jenom jestli chci např. zanechat původní velikost nebo ji zmenšit
tím pádem bez ikony příjemce pošty by se až sem nedostala. Ještě mi napadá, nemůže to blokovat firewall?Je dost dobře možné, že bylo třeba omylem vytvořeno pravidlo, které to zakazuje. Zkus zakázat firewall a pak se pokus něco poslat emailem.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8839
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2578
-
od MK_Vs
29 pro 2024 15:24
-
-
- 10
- 4796
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3566
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4785
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”