Crusader kings 2 a game of thrones mod
Crusader kings 2 a game of thrones mod
Ahoj potřeboval bych od hráčů Cr 2 modu poradit jak v mohu v modu a game of thrones pro crusader kings 2 vyhlásit válku zkoušel jsem všechno, ale pořád mi vyskakuje to blbé Casus beli, i když jsem předtím poslal kancléře, aby mi udělal Fabricate claim já to prostě nechápu může mi někdo poradit.
Re: Crusader kings 2 a game of thrones mod
Snazis se vyhlasit valku hned po tom co ho posles, nebo pockas dokud ten claim neziska? Logicky bez ziskaneho claimu ti ta valka vyhlasit nepujde.
edit: jeste me tak napadlo, nevim teda jestli si to pamatuju presne, ale kdyz ma uzemi jako vladce treba nejakeho vazala, tak se valka musi vyhlasit vudci pod ktereho ten vazal spada.
edit: jeste me tak napadlo, nevim teda jestli si to pamatuju presne, ale kdyz ma uzemi jako vladce treba nejakeho vazala, tak se valka musi vyhlasit vudci pod ktereho ten vazal spada.
Google
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5