WIN 10 - Po upgradu problémy s grafikou
Re: WIN 10 - Po upgradu problémy s grafikou
Ok já jen abych měl jasno, že vím o co jde
nejsem v tom nováček, ale vždycky se rád ujistím že myslíme oba stejnou věc.. Díky, jdu na to a pak napíšu.

Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.
Tak jsem zkusil čistý instal na čistý disk. Instalaci z flashky mi to nevzalo, protože známá chyba "Nelze najít oddíl", přitom tam byly dva. Zkusil jsem vypálené ISO z DVD, to vůbec nenačetlo. Výsledkem je tedy čistá znovuinstalace WIN 7 a já děkuju MS za skvělý upgrade, který mi rozjebal compa abych se zas vrátil bezdůvodně k čistému PC pod starým systémem.
Nicméně, po instalaci WIN 7 mi nejede Mass Effect 2, resp. spustí se, ale vidím jen černou obrazovku a herní kurzor, nic víc, ani zvuky. Jsou nainstalovány ovladače pro AMD, Physx, Net Framework, Direct X a nic. Před upgradem mi vše šlo, ted problémy s hrama.
Nicméně, po instalaci WIN 7 mi nejede Mass Effect 2, resp. spustí se, ale vidím jen černou obrazovku a herní kurzor, nic víc, ani zvuky. Jsou nainstalovány ovladače pro AMD, Physx, Net Framework, Direct X a nic. Před upgradem mi vše šlo, ted problémy s hrama.
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Výsledkem je tedy čistá znovuinstalace WIN 7.
Nicméně, po instalaci WIN 7 mi nejede Mass Effect 2,
Ta znovuinstalace W7 byla z recovery oddilu? Ono ty 'prasarny od vyrobce' totiz maji svoje opodstatneni, i kdyz si to x-rated nemysli...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
prasárny od výrobce mají jediný opodstatnění - snížit cenu notebooku 
tak se vykašli na spouštění instalace po zapnutí kompu a spusť to normálně ze starejch windows - když vybereš nezachovávat soubory a nastavení, tak to bude jako čistá instalace

tohle samozřejmě neni standardní situace, někde je něco špatně a woknama to nejspíš nebudeAnubides píše:Instalaci z flashky mi to nevzalo, protože známá chyba "Nelze najít oddíl", přitom tam byly dva. Zkusil jsem vypálené ISO z DVD, to vůbec nenačetlo.
tak se vykašli na spouštění instalace po zapnutí kompu a spusť to normálně ze starejch windows - když vybereš nezachovávat soubory a nastavení, tak to bude jako čistá instalace

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1537
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13