https://ctrlv.cz/RuuT
https://ctrlv.cz/RWtZ
Tohle jsem vyhledal, bohužel se v tom vůbec nevyznám tak nevím jestli obsahuje nebo neobsahuje..
Nefunkční jedno sluchátka
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční jedno sluchátka
Základní deska front panel audio umí. Tak teď záleží na tom, zda je připojen. To budeš muset otevřít skříň a podívat se. Měl by od něj vést kabel a připojen by měl být na desku tam, jak je kroužek (spodní obrázek).
Dodatečně přidáno po 2 minutách 57 vteřinách:
Je zapojeny jak kdyby pred tema dvouma konektorama..pred zelenym a cevenym. Nemeli byt i nejake zapojeny primo v konektorech?
-
- Pohlaví:
Na tom fotu vidím pouze připojení napájecího kabelu.
Fotku posílat nemusíš, je důležité abys zkontroloval, zda vede kablík z těch pinů na desce - označeno F_AUDIO k front panelu. Pokud ano, pak by na připojení sluchátek do front panelu měl systém reagovat (za přepokladu, že zvukovka není více poškozená).
Fotku posílat nemusíš, je důležité abys zkontroloval, zda vede kablík z těch pinů na desce - označeno F_AUDIO k front panelu. Pokud ano, pak by na připojení sluchátek do front panelu měl systém reagovat (za přepokladu, že zvukovka není více poškozená).
Děkuji za tvůj čas. Nakonec jsem to zapojil do zadní černé zdířky (což jsem předtím zkoušel ale bylo tam automaticky při napojení zaškrnuto "Přední reproduktor" a já to zaškrtnul na "zadní reproduktor" a funguje.. Zajimavé.
Děkuji
Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2100
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
- 4
- 3796
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2654
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3294
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1555
-