Externí mechanika
Externí mechanika
Zdravím,prosím o radu,můžu u her které vyžadují k hraní vložený disk,použít externí mechaniku bude to fungovat Děkuji za odpověď
Re: Externí mechanika
Ano ... jen u úplně nejstarších jsem se kdysi setkal s tím, že to chtělo konkrétní jednotku mechaniky, protože jsem jich měl více. Pokud máš hru nainstalovánu v počítači kompletně, pak to dělá ochrana a je možné ji vyřadit crackem.
-
- Pohlaví:
A co třeba daemon tools? Tedy virtuální mehanika? Kdysi mi na to hry chodily.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a proč prostě a úplně jednoduše neotevřít iso soubor v průzkumníkovi?
vytvoří se z něj virtuální jednotka s písmenkem jako by to bylo fyzický médium

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Protože o tom možná neví?
Však ITCrowd mu to už psal.

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no logicky o tom asi neví, jinak by se neptal
itcrowd píše o daemon tools (nějakej externí program), já píšu o průzkumníkovi (součást windows)
itcrowd píše o daemon tools (nějakej externí program), já píšu o průzkumníkovi (součást windows)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pak tvá věta je úplně k ničemu: "a proč prostě a úplně jednoduše neotevřít" - protože to neví a když ty to víš, že to neví, tak ti ji tam napsal nějaký mód?
Popiš prosím otevření iso v průzkumníkovi, třeba to dělám blbě a přijde mi rychlejší daemon. Díky
Popiš prosím otevření iso v průzkumníkovi, třeba to dělám blbě a přijde mi rychlejší daemon. Díky
Sestava v profilu.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
proč to jednoduše neotevřít v průzkumníkovi byla reakce na instalaci nějakýho dalšího zbytečnýho programu
otevření v průzkumníkovi je extrémně složitý - provedu dvojklik na soubor
pokud mám nainstalovanej i nějakej jinej program na otevření iso souborů, tak si vyberu jako výchozí průzkumníka nebo ho vyberu jednorázově, viz obrázek
otevření v průzkumníkovi je extrémně složitý - provedu dvojklik na soubor
pokud mám nainstalovanej i nějakej jinej program na otevření iso souborů, tak si vyberu jako výchozí průzkumníka nebo ho vyberu jednorázově, viz obrázek
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Hm, mě to teda v sedmičkách funguje tak, že se mi otevře milion explorer.exe a nic víc
.

Sestava v profilu.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to je nějaký divný
možná na to má vliv nějakej jinej nainstalovanej program 
mně se to třeba taky neotevře jako virtuální jednotka, ale já to takhle ani nepoužívám, isa otevírám ve winraru, nicméně standardně se to otevře samo s vlastním písmenkem a pak je tam i možnost vysunout pro odstranění

mně se to třeba taky neotevře jako virtuální jednotka, ale já to takhle ani nepoužívám, isa otevírám ve winraru, nicméně standardně se to otevře samo s vlastním písmenkem a pak je tam i možnost vysunout pro odstranění

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Proto to s tebou řeším, tuhle možnost jsem viděl u W10 (což nevíme, jaké má)
.
Případně MS vydal nějaký soft i pro ostatní, ale také se musí stáhnout.
Každopádně také nevíme, zda umí ISO vytvořit.

Případně MS vydal nějaký soft i pro ostatní, ale také se musí stáhnout.
Každopádně také nevíme, zda umí ISO vytvořit.
Sestava v profilu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano připojení iso pře win jde jen a pouze u win 10.U starších systémů se používala utilitka microsoftu pod názvem-Virtual CD-ROM Control Panel .
A ano zlatej daemoon tools a je po problémech.Nebo free (i placený) alcohol 52-120% atd..
A ano zlatej daemoon tools a je po problémech.Nebo free (i placený) alcohol 52-120% atd..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2298
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51