Externí mechanika
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Externí mechanika
tak možná to v neaktualizovanym systému chybí, já to písmenkování nepotřebuju, tak to otvírám ve winraru, kterej používám i pro další účely
ale jestli nic jinýho než písmenkování nepotřebuje, tak jenom kvůli tomu nemá smysl instalovat další program

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
x-rated píše:tak možná to v neaktualizovanym systému chybí, já to písmenkování nepotřebuju, tak to otvírám ve winraru, kterej používám i pro další účelyale jestli nic jinýho než písmenkování nepotřebuje, tak jenom kvůli tomu nemá smysl instalovat další program
Jistě.Týká se to warez her a ne originálů.Originální hru otevřeš tak,že jí vytvoříš obraz disku normálně nainstaluješ a pak používáš exe obrazu disku.Jak u toho chceš použít winrar?Vím,že umí otevřít iso,ale,že by uměl nahradit i mechaniku?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, ani v aktualizovaným není. Takže musí něco stáhnout tak či tak.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já neřikám, že winrar nahrazuje mechaniku, já řikám, že to já nepoužívámrichchie píše:Vím,že umí otevřít iso,ale,že by uměl nahradit i mechaniku?

dyťs řikal, že máš windows 7 a tam ti to nejdeKarrex píše:Ne, ani v aktualizovaným není. Takže musí něco stáhnout tak či tak.
mně na windows 10 to normálně de a to bez jakýhokoliv doinstalovávání čehokoliv

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Mě přijde, jako by sis seděl na vedení
.
"tak možná to v neaktualizovanym systému chybí" - ne nechybí, prostě to tam není a jak psal cejny, musíš stáhnout utilitu od windows - aby to pak windows nějak uměly, nevím jak
Moje odpověď na to: "Ne, ani v aktualizovaným není" je tedy snad jasná.

"tak možná to v neaktualizovanym systému chybí" - ne nechybí, prostě to tam není a jak psal cejny, musíš stáhnout utilitu od windows - aby to pak windows nějak uměly, nevím jak
Moje odpověď na to: "Ne, ani v aktualizovaným není" je tedy snad jasná.
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2298
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51