Chtěl bych se zeptat. Mám v plánu si koupit Procesor, ramku a základní desku + mám doma grafiku.. Jo jinak ten Počítač budu mít na hry;) (btw.Hodím vám tu odkazy aby jste nemuseli když tak ty součástky vypisovat někde do vyhledávače

Martab píše:Vítej na PC-Help
Já se zeptám trochu jinak, jaký je rozpočet a budeš taktovat? Protože GTX750Ti je dost slabá (jinak odpověď na původní otázku, ano, pasovat to do sebe bude) a šlo by to si myslím vymyslet lépe... Ještě by bylo dobré doplnit, jaký máš zdroj a jakou case.
Karrex píše:Vítej na PCHelp (too late).
CZC vychází mnohem levněji. 3000MHz RAM jsou zbytečné pro normální použití, dost tím ušetříš. Taktování je tedy v plánu, když tam máš Z170 a 6600k? Chladič máš tedy kde? Co zbytek komponentů, ty si necháváš nebo ti tohle bude zatím ležet ve skříni?
Grafika je to nejslabší, co se na hry dá koupit, k té i5 můžeš dát klidně 1070 atp, tak si to promysli, co bude co brzdit.
Martab píše:Ptám se proto, že i5-6600K je docela drahý CPU a oproti i5-6500 toho o moc víc nenabízí (až na možnost OC, ale dle mého se to nevyplatí, protože dáš spoustu peněz navíc za tu možnost, ale lepší by bylo, kdybys ty peníze dal třeba do grafiky, ona GTX750Ti, ani GTX950 nejsou herní grafiky, spíš je to takové to minimum, ale kdybys vzal tu i5-6500, k tomu adekvátní desku a normální 2400MHz DDR4 RAMky, tak máš najednou spoustu financí na mohem výkonnější grafiku...) Ohledně toho rozpočtu, za těch 20-22K tedy co všechno, CPU, MB, RAM, HDD, Zdroj? Nebo ještě něco? A budeš tedy taktovat (ale jak říkám, dle mého se to nevyplatí a je lepší vzít výkonnější grafiku)?
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů