Mobil do 6000,-,hlavně na hry. Vyřešeno
Re: Mobil do 6000,-,hlavně na hry.
Já už čekám jen na P8 lite co jsem si objendal a uvidím :) Jěště navíc teď jak přišlo pokemon go , tak bych chtěl vědět kolik dat to sežere cca za měsíc :) Každopdáně tarif taky budu řešit :X To bude opruz zase
Takže jak,mám jít do toho P8 Lite?Každej mobil by měl rozjet nějaké hry,ne?
- Mazlicekcz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkousel si si ten telefon naživo? Pokud ano a vyhovuje ti tak si ho bez objednat pokud ne, tak by jsem ti doporučil si ho jít někam vyzkoušet.
PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Mobil - Huawei P10
To rád slyším, s tím Xiaomi. Momentálně se rozhoduji mezi Note 3 (Pro) a normálním Mi4(c). Ale spíš mě láká to druhé - nižší cena, 3GB RAM na rozdíl od Notu 3, skvělý výsledek a vlajková loď.
Takže díky! A poslední otázka - rozjede Mi4 v pohodě Pokémon GO! i s AR módem a virtuální realitu Google Cardboard? Vše bez problémů? Jinak je to fakt dělo, převálcuje to mobily o X tisíc výše.
Takže díky! A poslední otázka - rozjede Mi4 v pohodě Pokémon GO! i s AR módem a virtuální realitu Google Cardboard? Vše bez problémů? Jinak je to fakt dělo, převálcuje to mobily o X tisíc výše.
Můj bratránek má skoro stejný,možná i stejný,nevím značku,ale jsou si podobné až moc a už jsem ho zkoušel.Ještě čekám,jestli na mě někdo nevyhodí další mobil.
Vinelll píše:To rád slyším, s tím Xiaomi. Momentálně se rozhoduji mezi Note 3 (Pro) a normálním Mi4(c). Ale spíš mě láká to druhé - nižší cena, 3GB RAM na rozdíl od Notu 3, skvělý výsledek a vlajková loď.
Note ma procak od Mediateku a ten ja fakt nemam rad. Ale zalezi na tobe. Oba jsou vykonny ale ja bych bral asi Mi4. Jinak nemam C ale klasickou.. ta C je cela z plastu a jinej procak, ale oba jsou vykonny. Klasicka Mi4 pusobi hodnotnejsim dojmem, ale zase pri hrani umi pekne zatopit. Udajne ma o neco lepsi fotak nez C. Muzu jedine doporucit, ale je skoda toho LTE.
To s tim pokemon GO nevim, ale myslim ze rozjede bez problemu, kdyz to je jeden z nejvykonnejsich mobilu. Ja tu blbost nehraju takze tak..

CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Fiba píše:Vinelll píše:To rád slyším, s tím Xiaomi. Momentálně se rozhoduji mezi Note 3 (Pro) a normálním Mi4(c). Ale spíš mě láká to druhé - nižší cena, 3GB RAM na rozdíl od Notu 3, skvělý výsledek a vlajková loď.
Note ma procak od Mediateku a ten ja fakt nemam rad. Ale zalezi na tobe. Oba jsou vykonny ale ja bych bral asi Mi4. Jinak nemam C ale klasickou.. ta C je cela z plastu a jinej procak, ale oba jsou vykonny. Klasicka Mi4 pusobi hodnotnejsim dojmem, ale zase pri hrani umi pekne zatopit. Udajne ma o neco lepsi fotak nez C. Muzu jedine doporucit, ale je skoda toho LTE.
To s tim pokemon GO nevim, ale myslim ze rozjede bez problemu, kdyz to je jeden z nejvykonnejsich mobilu. Ja tu blbost nehraju takze tak..
Super, díky moc. :) Nejspíš půjdu do Mi4.
Tak jsem si koupil Huawei P8 Lite.Zatím jsem spokojen,vypadá skvěle a nečekal jsem toho tolik,takže super.Děkuji všem za rady!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2521
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4157
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1996
-