Síťová karta
Síťová karta
Potrebuji do meho starsiho PC sitovou kartu abych mohl mit net. jsou nejake typy karet, nebo mi staci nejaka uplne levna?
Tady si jistě vybereš......myslím si že to úplně stačí, jakej na tom chceš mít net?
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... ky%5C100Mb
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... ky%5C100Mb
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Tak to ti stačí to co je na těch stránkách
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
jednu takovou jsem doma nasel. jsem ale blbec, protoze pote co jsem ji vzal do ruky jsem si uvedomil, ze jsem si prave sundaval svetr. mohlo tedy dojit k poskozeni statickou elektrinou. ted se bojim odzkouset ji v docela novem pocitaci. kdyby byla poskozena, mohla by mi znicit i ten pocitac, nebo jen proste nepujde?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No stát se může cokoliv, ale s největší pravděpodobností, pokud bude poškozená, tak nenaskočí PC nebo se karta nebude hlásit nebo nebude fungovat....Možností je mnoho...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
neměl by si.pokud je vadná, tak jak říkal El Diablo, buď nenajede PC nebo nebude fungovat. pokud ji vyndáš, tak bude vše OK.pokud je v pohodě neměl by být problém,jen budeš muset sehnat drivery na stránkách výrobce karty
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4194
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11