NB 486
NB 486
Nevíte co se dá dělat s notebookem 486kou ?
nemá to ani mechaniku, jenom disketovku, disk jsem ku mému údivu našel ve sklepě, 6Gb, ale operační pamět to má jen 16MB RAM... možná ho někomu dám jestli by měl zájem :)

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
takovou mašinku jsem doma taky vyhrabal.kupodivu fungoval, tak jsem ho nechal strýkovi na editování a trorbu programů pro obrábění kovů. je tam VC a to mu stačí 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- johny.
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tojancz píše:já mám takovýhle krámu doma víc a nevim jestli je lepší je archivovat aby je moji vnučkové a vnučky jednou prodat třeba do muzea nebo to vyhodit na skladku...
Jestli se chces zbavit takovyho staryho notase tak beru.Dam si na nej Linux a na programovani mi to staci

buď sám sebou,buď svobodný,měj svoje myšlenky do kterých ti nikdo nevidí,život máš přeci na to,aby si ho žil po svém! (Metallica)
HP omnibook xe4500,SUSE 10+ X system s TWM,Fvwm2,WM a WXP(L.E.G.A.L)
a
Pentium PRO 200 MHz, Debian + X system
HP omnibook xe4500,SUSE 10+ X system s TWM,Fvwm2,WM a WXP(L.E.G.A.L)
a
Pentium PRO 200 MHz, Debian + X system
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”