Stejné zobrazení ikon ve všech složkách
Stejné zobrazení ikon ve všech složkách
Jak a kde ve Windows 10 nastavit stejné zobrazení ikon ve všech složkách? Chtěl bych mít ikony všude stejně zobrazené jako "Střední ikony". Prozatím to řeším tak, že si je v každé složce samostatně přenastavují, ale s časem se to stejně v některých složkách zase změní zpět na původní nastavení "Podrobnosti". Příliš mne nebaví to pořád přenastavovat v každé složce a rád bych to nějak nastavil centrálně pro všechny složky a tak aby se to s časem nevracelo zpět na "Podrobnosti". Tento problém jsem už řešil ve Windows 7 a nyní to přetrvává i v upgradovaných Windows 10. Budu rád když mi někdo poradíte jak na to, pokud vůbec se to nějak dá centrálně nastavit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stejné zobrazení ikon ve všech složkách
Nastav požadovanou velikost a zavři okno červeným křížkem konec.Pak okno znovu otevři.
richchie:
A co bych tím měl docílit? To není řešení mého problému. Tím nastavím ty ikony v pouze jedné konkrétní složce a nemusím ani zavírat okno (složku) a znovu otevírat. Ono se to přenastaví hned i bez toho. Já bych to ale potřeboval přenastavit ve všech složkách najednou a tak aby se mi to po čase nevracelo zpět.
A co bych tím měl docílit? To není řešení mého problému. Tím nastavím ty ikony v pouze jedné konkrétní složce a nemusím ani zavírat okno (složku) a znovu otevírat. Ono se to přenastaví hned i bez toho. Já bych to ale potřeboval přenastavit ve všech složkách najednou a tak aby se mi to po čase nevracelo zpět.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já tě do ničeho nenutím.
Tím nastavím ty ikony v pouze jedné konkrétní složce-a na to jsi přišel jak?Každá složka může mít jiné zobrazení a na výběr máš celkem z osmi možností a je jen na tobě jak si pc nastavíš.Když nastavíš tak zobrazení zůstává.Je otázkou jestli nepoužíváš nějaký spešl čistič,který bude mít i možnosti úpravy OS.
Tím nastavím ty ikony v pouze jedné konkrétní složce-a na to jsi přišel jak?Každá složka může mít jiné zobrazení a na výběr máš celkem z osmi možností a je jen na tobě jak si pc nastavíš.Když nastavíš tak zobrazení zůstává.Je otázkou jestli nepoužíváš nějaký spešl čistič,který bude mít i možnosti úpravy OS.
Vyzkoušel jsem to a opravdu se to tak nastaví v pouze jedné složce. Můžeš mi nevěřit, ale u mne to tak opravdu je.richchie píše:Tím nastavím ty ikony v pouze jedné konkrétní složce-a na to jsi přišel jak?
To samozřejmě vím, ale já bych rád aby to zobrazení ikon bylo v každé složce stejné a abych nemusel každou složku nastavovat zvlášť.richchie píše:Každá složka může mít jiné zobrazení a na výběr máš celkem z osmi možností a je jen na tobě jak si pc nastavíš.
Zůstává, ale občas se mi to po nějakém čase v některých složkách vrátí zpět na původní nastavení.richchie píše:Když nastavíš tak zobrazení zůstává.
Z čističů občas používám CCleaner, SUPERAntiSpyware a Malwarebytes, ale ty by snad na to neměly mít vliv.richchie píše:Je otázkou jestli nepoužíváš nějaký spešl čistič,který bude mít i možnosti úpravy OS.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč to tak máš nemám zdání a mé nastavení je třeba tohle-
Tento počítač-dlaždice
a zbytek oken-velké ikony a zatím se mě ještě nestalo,že by systém něco přenastavil.
Tento počítač-dlaždice
a zbytek oken-velké ikony a zatím se mě ještě nestalo,že by systém něco přenastavil.
Je to stále rovnaké, ako aj pri Win7, akurát viacej klikov.Nastav si jednu zložku, ako chceš a potom sa preklikaj cez Zobraziť-Možnosti-Zmeniť možnosti priečinka-Zobrazenie-Použiť pre priečinky-Použiť-OK, ak som dobre pochopil čo chceš.Alebo si to skúšal takto a aj tak sa to zmení ?
RIKI22:
Děkují za ten návod jak na to. Vypadá, že je to ono co jsem chtěl a že to funguje tak jak jsem to chtěl. Nyní je otázka jestli to tak zůstane už navždy a nebo se mi zobrazení ikon v některé složce s časem zase samo změní.
Děkují za ten návod jak na to. Vypadá, že je to ono co jsem chtěl a že to funguje tak jak jsem to chtěl. Nyní je otázka jestli to tak zůstane už navždy a nebo se mi zobrazení ikon v některé složce s časem zase samo změní.
Tak tak jak jsem předpokládal to nefunguje napořád, ale pouze dočasně až do chvíle než se to zase samo v některých (ne všech) složkách přenastaví zpět na "Podrobnosti". Vypadá to tak, že odborníci z Microsoftu sice dali možnost nastavovat ve složkách různé nastavení zobrazování ikon, ale upřednostňují pouze jedno na které je občas v některých složkách přenastavují.
Ovládací panely - Možnosti průzkumníka souborů.
Používáš nějaký Cleaner? Ten to samozřejmě (nastavení) smaže ... ale nejspíš i mazací utilitky Windows.
michalxl99:
Já ale v ovládacích panelech nikde v nabídce nevidím ty "Možnosti průzkumníka souborů".
X:
Ano, občas používám některé čističe, např. CCleaner, SUPERAntiSpyware, Quick Tune (součást AVG), Ashampoo WinOptimizer 2016 a Malwarebytes Anti-Malware. Nenapadlo mne, že by tyto čističe mohly mazat i nastavení zobrazení ikon ve složkách, ale možné to u některých asi bude. Většinou se dá někde v nastavení nastavit co všechno se má mazat nebo co se mazat nemá. Zajímá mne proto co konkrétně bych měl zkusit zakázat mazat z toho co má vliv na to nastavení zobrazení ikon ve složkách.
Já ale v ovládacích panelech nikde v nabídce nevidím ty "Možnosti průzkumníka souborů".
X:
Ano, občas používám některé čističe, např. CCleaner, SUPERAntiSpyware, Quick Tune (součást AVG), Ashampoo WinOptimizer 2016 a Malwarebytes Anti-Malware. Nenapadlo mne, že by tyto čističe mohly mazat i nastavení zobrazení ikon ve složkách, ale možné to u některých asi bude. Většinou se dá někde v nastavení nastavit co všechno se má mazat nebo co se mazat nemá. Zajímá mne proto co konkrétně bych měl zkusit zakázat mazat z toho co má vliv na to nastavení zobrazení ikon ve složkách.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3304
-
od petr22