AMD vizitky zadarmo Vyřešeno
''AMD je prostě nejlepší'' zatím nemá na intel ale já mu fandím snad se z toho vyhrabe mohla by ho koupit nějaká společnost hodně prachatá
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
AMD nezkrachuje,ale kdyby ho nekdo koupil a investoval by,tak by mohl oetovne Intelu zatopit,jinak mu ted muze konkurovat jenom jako driv cenou za vykon...jinak vizitky uz mam taky a ja sjem si na ne hodil svuj motiv 

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Tak mě se to celekm lbí, jak vidím zaslat si můžete jen black nebo jen fire edition.
Tak já si objednám obě aby se neřeklo.
Ale, kdyby náhodou jsme musel něco platit zkusím to hodi na memphista.
Vyber si svou edici
Tak já si objednám obě aby se neřeklo.

Ale, kdyby náhodou jsme musel něco platit zkusím to hodi na memphista.

Vyber si svou edici
hele fakt se nic neplati ?? :) a muzu si obednat obe nebo jen jedno ?? docela bych si to obednal ale nerad bych aby mi pak prisel ucet za postovny ... asi by me rada mama nemela
takze jak je to teda ? :) a musim vyplnit to Your dealer a to pod tim ?

takze jak je to teda ? :) a musim vyplnit to Your dealer a to pod tim ?
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Blue Spirit píše:Pokud ti to odešlo, tak to nevadí. Pokud sis tam objednal nějakej časopis (už nevzpomínám co to bylo) tak ti přijde majl na potvrzení jak to budeš platit. Tak to ignoruj. Jestli lze objednat další ??? Můžeš to zkusit a napsat jak to dopadlo, ale nejspíš to podruhé nepůjde ?
ok newim odskrt sem akorat ze souhlasim s podminkama

dalsi nejde jedine z jineho IP

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”