Nemohu na PC dostat Windows 10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Scofield_CZ
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nemohu na PC dostat Windows 10

Příspěvekod Scofield_CZ » 03 srp 2016 17:53

Dobrý den, už vážně nevím co mám dělat.. Ten počítač si ze mě snad dělá srandu, nebo já už nevím fakt. Prostě na jednom PC jsem měl Windows 10. Vše fungovalo tak jak má, ale nedávno se prostě nešlo přihlásit. Házelo to hlášku na přihlašovací obrazovce "chyba inicializace", nebo něco takového, už si to nepamatuju přesně. Na internetu sem našel nějakou klávesovou zkratku, kterou držím zároveň, když na té přihlašovací obrazovce zmáčknu tlačítko restart, tak mě to hodí do toho windows 10 recovery menu, nebo jak to mám nazvat. Vybral sem tam, v obnovení do továrniho nastavení ať mi to nainstaluje čistou verzi. Všechno sem odklikal jak se normálně dělá

Dostalo se to až na takovou obrazovku: (PS: toto je z internetu, ale v podstatě je to stejné, akorát tam bylo míň procent :D )
Obrázek

No, chvíli to obnovovalo, a po nějaké době to vyhodilo nějakou chybu a hlášku, že se systém nenainstaloval, nebo něco v takovém smyslu. Ale samozřejmě to smazalo starý systém. Prostě teď už sem se nedostal ani na tu přihlašovací obrazovku. Vždy jenom vyskočilo modré okno, kde bylo, že se to nespustilo správně a mám zkusit restart ( nekonečný koloběh ). Poté sem mohl vybrat "Upřesnit" nebo tak něco, kde mi to nabídlo opět obnovení do továrního nastavení windows 10. Když sem dal to, tak opět ten samý koloběh, vše sem odklikal a chyba.. Tak sem si na druhém PC stáhl ze stránek Microsoftu instalační médium ( https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10 ). Postupoval sem podle pokynů co to psalo a vybral sem, že chci, ať se mi ty windown 10 dají na flash disk. Všechno proběhlo úspěšně, dal sem flash disk do PC a normálně nabootoval, naklikal sem na jaký disk to chci nainstalovat, všechno odsouhlasis a instalovalo to. V průběhu instalace to hodilo chybu 0x8007025D.

Hodilo to takovouto chybu: (Ale bylo to samozřejmě v češtine, toto je opět obrázek z internetu, ale česky sem to nenašel :D )
Obrázek

Tak sem zkusil to iso z webu microsoftu vypálit na DVD místo flash disku a zkusil to znovu, ale dopadlo to uplně stejně... Takže už nevím co mám fakt dělat... Děkuji za odpovědi.
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit

Reklama
RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nemohu na PC dostat Windows 10

Příspěvekod RIKI22 » 03 srp 2016 19:25

Daj sem screen z časti inštalácie, kde máš na výber disky na ktoré chceš nainštalovať Win10.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”