Upgradovat na win 10? Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Upgradovat na win 10?

Příspěvekod faraon » 03 srp 2016 17:58

Michael850 píše:neuvědomují si, že to může být klidně i pro jejich dobro.

LDX8j.jpg

satik: Ano, ty mříže na oknech a polštáře na stěnách jsou jistě jen pro tvoje dobro. Ale asi jsi ještě neslyšel, že je lepší být dnes paranoidní, než zítra radioaktivní. A když tě někdo opakovaně okrade, dáš mu znovu důvěru a navrch klíče od bytu?
Někde to mám v češtině, ale nemůžu to najít:
Obrázek

binuralka: Pamatuješ si tu scénu z Úžasňákových, kde matka podává dceři masku se slovy, že její identita je to nejcennější co má, aby si jí chránila? Pokud je tohle pro ně příliš komplikované sdělení, je veškerá snaha marná. Většina lidí je jen tupé stádo.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Reklama
satik
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod satik » 03 srp 2016 18:02

faraon píše:satik: Ano, ty mříže na oknech a polštáře na stěnách jsou jistě jen pro tvoje dobro. Ale asi jsi ještě neslyšel, že je lepší být dnes paranoidní, než zítra radioaktivní. A když tě někdo opakovaně okrade, dáš mu znovu důvěru a navrch klíče od bytu?

Že přispěju pár datama MS do statistik mě nijak neomezuje.

Kdo by mě okrádal? :shock:
Pokud by MS kohokoliv "okradl", hned by se to rozneslo a co teprv, kdyby těch "okradených" bylo víc.

Jinak doufám, že ty tvoje příspěvky jsou myšleny spíš jako troling nebo nadsázka a ne vážně :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 03 srp 2016 18:14

Trocha nadsázky je vždy potřeba, protože to co jsem před víc než třiceti lety četl jako sci-fi je dnes realita. Pěkně hnusná realita.

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 03 srp 2016 18:30

behavioralista píše:NuM3Ro:Tak to jsi na omylu.Windows 10 v žádném případě nebude navěky,když už je známé datum ukončení podpory a to 14.října 2025.A do té doby už bude Microsoft napakovaný na poplatcích za užívání Windows 10,už bude vydané Windows 10.1 a už bude oznámený ne-li vydaný Windows 11.

A co tím chtěl básník říci? Ať už bude navěky W10 nebo nastoupí W11, ta situace ohledně šmírování se bude leda stupňovat.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 03 srp 2016 19:49

Před pár lety ukradli našemu městu sledovací (šmírovací) kameru, zjistili to asi až po týdnu ... :lol: To že to slouží k bezpečnosti jsou jen výmluvy!

Stačí se jen podívat, jaké hesla si lidé dávají a jak se v této oblasti chovají, také to napoví, jak jsou v klidu dokud se jim něco nestane ... zrovna tak se chovají všude než dostanou přes prsty. Ale v případě Win 10 není situace až tak špatná, skočila MS na špek jen 1/5 lidí (20%).

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 03 srp 2016 19:53

Žádný šmírování neexistuje, jde jen o synchronizaci souborů přes MS servery, stejně jak to dělá google u androidu už léta a tam to nikdo neřeší... A za tu synchronizaci máte být rádi, protože přináší milion výhod.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

vlazy
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod vlazy » 03 srp 2016 20:17

satik:
O tom kdo je tu k smíchu by se dalo velmi hodně diskutovat, ale s takovými jako ty to nemá smysl. Do systému se dá dostat mnohé věci o kterých ty možná nemáš ani tušení a já samozřejmě také. S časem dříve nebo podějí se to možná provalí a je z toho na chvíli velká aféra, ale těm firmám to možná více či méně za to stojí. Pak se s časem všechno uklidní a hledá se zase nějaký způsob jak do toho systému dostat něco jiného jen tak jednoduše neodhalitelného.
Nevím jestli by jsi jen tak odešel z velmi dobře placeného pracovního místa. Ono se o tom jen tak jednoduše píše co by jsi udělal kdyby. Ve skutečnosti když náhodou k něčemu takovému dojde tak lidí často reagují úplně jinak než si předtím mysleli, že by udělali to nebo ono.
Ano dá se zjišťovat a sledovat asi mnohé co v kterým software (nejen ve Windows) je a co všechno ten software provádí, ale kolik lidí se v tom natolik dobře vyzná, že to dokáže? Předpokládal bych, že to celosvětově bude jen asi nějaké hodně malé procento.

satik
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod satik » 03 srp 2016 20:39

vlazy píše:Nevím jestli by jsi jen tak odešel z velmi dobře placeného pracovního místa. Ono se o tom jen tak jednoduše píše co by jsi udělal kdyby. Ve skutečnosti když náhodou k něčemu takovému dojde tak lidí často reagují úplně jinak než si předtím mysleli, že by udělali to nebo ono.

Evidentně nemáš o situaci přehled, poptávka po programátorech (obzvlášť těch, co umí i něco jiného, než jen dělat weby) je mnohem vyšší než nabídka - mě si třeba na linkedinu přidávaj nějací headhunteři každou chvíli a pořád nabízej různý místa.
I u nás hledaj programátory... :) http://www.jobs.cz/rpd/1132572213/?rps=233

vlazy píše:Ano dá se zjišťovat a sledovat asi mnohé co v kterým software (nejen ve Windows) je a co všechno ten software provádí, ale kolik lidí se v tom natolik dobře vyzná, že to dokáže? Předpokládal bych, že to celosvětově bude jen asi nějaké hodně malé procento.[/align]

Když to bude umět 0,1 % uživatelů (jeden uživatel z 1000), tak to pořád při nějaké cca miliardě uživatelů je milion lidí. I kdyby jich bylo řádově míň, pořád je to spousta.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
X píše:Ale v případě Win 10 není situace až tak špatná, skočila MS na špek jen 1/5 lidí (20%).

:roll:
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index

vlazy
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod vlazy » 03 srp 2016 21:06

satik:
Vidím, že se nás tu snažíš za každou cenu přesvědčit, že pravda je pouze na tvojí straně a nikdo jiný kdo má trochu jiné názory než ty ji mít nemůže. Nemá proto příliš smysl v této diskuzi za těchto okolnosti dále pokračovat a dohadovat se na čí straně je pravda. Mysli si o tom co chceš. Já ti tvojí údajnou pravdu nemám v úmyslu rozmlouvat i když s ní nesouhlasím. Já si o tom také myslím svoje. Vše podstatné ohledně toho už zde bylo napsané a prodiskutované docela dost. Kdo chce pochopit pravdu ohledně toho sledování ten ji pochopí, ale kdo ji nechce pochopit tak s takovými se bohužel asi nedá nic dělat. Mám dojem, že to tu už přerostlo do stavu kdy některým nejde o věcnou diskuzi, ale o pobavení se trollováním jiných.

Minapark
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Minapark » 06 srp 2016 12:40

Už zase 10-ky letěli z PC. To je hroznej paskvil.....
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 06 srp 2016 12:52

Minapark píše:Už zase 10-ky letěli z PC. To je hroznej paskvil.....

Ale to je úplně špatný přístup, M$ přece celé měsíce jasně vysvětluje že je to nejlepší operační systém v historii :lol:

http://www.infoworld.com/article/291160 ... oping.html
http://arstechnica.com/information-tech ... ndows-7-8/
http://arstechnica.com/information-tech ... microsoft/
http://www.zive.cz/bleskovky/mate-probl ... fault.aspx
http://technet.idnes.cz/windows-10-anni ... ftware_nyv

P.S. Opraven odkaz.
Naposledy upravil(a) faraon dne 07 srp 2016 08:53, celkem upraveno 1 x.

Minapark
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Minapark » 07 srp 2016 08:45

Návrat netrval ani 15 minut, to bylo skvělé. Navíc se můžu kdykoli zase vrátit na 10.
Teď mi nabíhá win za 22s, s win 10 jsem se pod 1 minutu (55s) moc nedostal, jinak okolo 1,40 minuty.
Nevím co dělá, ale takhle to bylo, skoro na všech aplikacích a překlikávání oken.
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”