Zdravím,
mám PS3 a mám problémy s FIFA 16 FUT. Odpojí mě to po každém odehraném zápasu a timpádem ho prohraji. Hledal jsem na EA UDP a TCP porty, lognul jsem se do modemu a nastavil porty s IP mého PS3. Ale zdá se mi že nefungují. Statickou IP nemám. Firewall modemu mam na slabou ochranu takže by to nemělo blokovat. Router mam Technicolor TC7200-U.Kontroloval jsem si porty pomocí port forward check tool a pry je mam closed. Nějaké tipy kluci a holky? Děkuji
FIFA 16 PS3 Portforward
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: FIFA 16 PS3 Portforward
Zkus IP adresu PS3 zadat do DMZ. Mělo by to pomoci.
Nevím co myslíš pevnou IP adresou, ale pokud tím je myšlena veřejná IP adresa, pak jsi za NATem a DMZ nemusí pomoci.
Nevím co myslíš pevnou IP adresou, ale pokud tím je myšlena veřejná IP adresa, pak jsi za NATem a DMZ nemusí pomoci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nepomohlo, prijde mi jak kdyby to neco blokovalo. Ale firewall mam vyplou tak nevim.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám, ale nemyslím si že bez ní by to nemělo jít. Muj internet je v celku dobrý. Download 120 mbs, upload 10 mbs, ping 32 ms
-
- Pohlaví:
Pokud nemáš veřejnou IP, pak nezáleží na tom jak nastavíš router. Směrování portů nemá vliv. Parametry internetu na směrování nemají žádný vliv.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo počkat, myslíš statickou ip na ps3? Jo to mam. A stejne mi to nejde
Naposledy upravil(a) MladyHrac34 dne 04 srp 2016 00:17, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Ohrožen jsi vždycky. To je o inteligenci a bezpečném chování.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tu IP mam veřejnou, a nasledne na ni mam navedene porty. Jenze nefunguji. Zkusil jsem jeden port nastavit pro muj PC a zkontrolovat a taky jsem ho měl closed.