Dobrý den
Tak zas mám nejaký problém tento krát s GTA V :/
Ked idem rýchlo tak sa mi ako keby nestíhaju načítat textury a začne sa to sekať,ak počkám na mieste pár sekund tak sa tie textury okolo mna načítavaju a môžem ísť dalej ale ak zase pridám a pojdem rychlo tak zas sa mi nestihaju načitat textury a celé sa to seká,zasekáva a nebaví ma to,dokonca niekedy sa to stane aj ked nejdem rýchlo,hra bola drahá tiež som kvôli nej musel dať dosť penazí do PC aby mi to šlapalo a takto sa mi to odvdačí,skúšal som aj nastaviť vysoku prioritu ale nepomohlo to,tiež mám vypnute všetky zbytočne programy pri hraní
Ovladače grafiky mám aktualne,tiež aktualizacie Windows
PC pravidelne čistím programom CCleaner a tiež defragmentujem disk
Vytaženie RAM pri hre je 76%
Teploty su pod 60°C
Prosím poradte ako tento problém vyriešiť
Teploty su v pohode pod 60 stupnov
PC: Intel core i5 4460 3.2GHz
Asus GTX 750 Ti 2GB OC
8GB Ram
500GB HDD 7200 otačok/min
Windows 8.1 64 bit
GTA V pomalé načítanie textur a sekanie
Re: GTA V pomalé načítanie textur a sekanie
Zdravím,
změna nastavení má nějaký vliv? Ten disk je na tom jak? Udělej screen z Crystal Disk Info.
změna nastavení má nějaký vliv? Ten disk je na tom jak? Udělej screen z Crystal Disk Info.
Ahoj,nie zmena nastavenia ani rozlíšenia vplyv nemá
Pred pár dnami mi v hijackthis povedali že disk je OK tak tu máte screen s CDI:
Pred pár dnami mi v hijackthis povedali že disk je OK tak tu máte screen s CDI:
Dobře, u jiných her to taky dělá, nebo jen u GTA V? Zkus udělat memtest a nechat ho aspoň jednou kompletně projít, pak řekni počet errorů. Ideálně tenhle, aby se zkontrolovala celá RAM http://www.memtest86.com/ , udělej si z toho bootovací flashku.
zavri všetko, čo obsadzuje ramku na pozadí, ako napríklad chrome...ak nepomôže, máš v kompe nejaký malware a v tom prípade prilož log z hijackthis do sekcie hijackthis a miestni bezpečnostní guru ti s tým pomôžu
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
tému v hijackthis som pred pár dnami dokončil..
U iných hier to nerobí iba u GTA V :/
Ako urobim potom z toho bootovacé flashku ?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
izzy1995 - všetko čo sa dá mám povypínané ale nepomohlo to,jak som už písal hijackthis som pred pár dnami dorobil
U iných hier to nerobí iba u GTA V :/
Ako urobim potom z toho bootovacé flashku ?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
izzy1995 - všetko čo sa dá mám povypínané ale nepomohlo to,jak som už písal hijackthis som pred pár dnami dorobil
https://cs.gta5-mods.com/misc/kaplama-s ... exture-fix zkusil bych to, sice tam píše u AMD ale i tak....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2494
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3631
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-