Zdravím, potřebuji poradit ohledně win 10.
Předevčírem jsem večer vypínal pc a bylo tam místo vypnout, aktualizovat a vypnout. Tak jsem to zvolil a neřešil. Ráno jsem zapnul pc a nějaká aktualizace.. tak si říkám, že to nechám a uvidím.. po asi 1 hodině se počítač spustil a naběhla taková černá obrazovka a na ní bylo (viz foto), restartoval jsem pc a normálně šlapal akorát některé aplikace přestali správně fungovat, hry drželi stabilně 30fps atd.. nainstaloval jsem nejnovější drivery gpu atd a nechal to být..
Dnes když jsem pc zapnul, normálně naběhl a po chvíli znovu naskočila tato obrazovka (fotka)
zároveň počítač je celý zasekaný, kdykoliv někam kliknu, načítá se, a celkově je najednou pomalý...
První mě napadnul bod obnovy, ale pri nějaké menší aktualizaci se mi musela vypnout ta funkce ,, ochrana Windows'' a já si toho nevšimlnul, tím pádem nemám žádný bod obnoby před tou aktualizací.
Co mám tedy dělat? V nejlepším případě bych chtěl pc vrátit do stavu, před tou aktualizací, kdy vše fungovalo bezchybně. díky za všechny rady..
EDIT: ta obrazovka mi takhle naskočila za tyto 2 dny už několikrát.. z ničeho nic.
problém po aktualizaci win 10
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problém po aktualizaci win 10
Přepoj disk do jiný sata zdířky v pc.
Popřípadě vyměň sata kabel.
Popřípadě vyměň sata kabel.
"Cíle by měly být třešínky na dortech, ne na hromadách hoven."
To nejlepší z country muziky:http://country.funsite.cz/
To nejlepší z country muziky:http://country.funsite.cz/