Problém s připojením k internetu
Problém s připojením k internetu
Zdravím, mám problém s připojením k internetu na Windows 10. Stalo se to takto. Projel jsem počítač antivirem (avast) a on mi ohlásil špatnou kompabilitu síťové karty, tak jsem dal ať to opraví a od té doby se mi na Pc nejde připojit na internet. Obnovolal jsem systém do posledního funkčního bodu, vypnul štíty, přes mobil jsem si stáhl poslední verzi ovladače k Wi-Fi a nic nepomohlo. Vůbec si nevím rady. Prosím o pomoc, děkuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením k internetu
Pokud máš síťovou kartu integrovanou na základní desce, podívej se na stránky jejího výrobce, zda tam je novější ovládač síťové karty pro Win10. Pokud ano, stáhni ovladač a nainstaluj jej. Pokud máš samostatnou síťovou kartu, tak mrkni na stránky jejího výrobce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Problém s připojením k internetu
Ok, díky
Dodatečně přidáno po 55 minutách 50 vteřinách:
Tak to bohužel nepomohlo. Ještě jsem zapomněl napsat, že počítač mi najde Wi-Fi připojí se, ale nejde nic hledat, žádné stránky ani online hry. A kabel ani nenajde.
Dodatečně přidáno po 55 minutách 50 vteřinách:
Tak to bohužel nepomohlo. Ještě jsem zapomněl napsat, že počítač mi najde Wi-Fi připojí se, ale nejde nic hledat, žádné stránky ani online hry. A kabel ani nenajde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3331
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12844
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4779
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3474
-
od petr22