AMD vizitky zadarmo
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Argoneus píše:tak sem si objednal... uvidíme...
jj ted muzeme ztravit 14dni az mesic v nervech jestli nam pridou ty vizitky a kdyz prijdou jesli nepride nejaka faktura na X tisic
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
nepřijde.neboj. já už je mám nějaký ten měsíc doma a nedošel ani jeden e-mail od nich, natož tak faktura 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
memphisto píše:nepřijde.neboj. já už je mám nějaký ten měsíc doma a nedošel ani jeden e-mail od nich, natož tak faktura
ok ok ja sem stras pytel i kdyz je neco jasny ja nadtim premejslim tak dlouho az se z toho stane uplna volovina
tak snad nee

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
ReCall píše:A jáké jste si teda objednali? já Fire (ten poslední náhled) a napsal sem si na něj icq misto mobilu a a misto jmena web adresu
lol ja ten black :) a meno a tel. sem nechal a rozdam to
a na taty meno si obednam od ati ty fire
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Baron Prášil
- Master Level 7

nechte si jich poslat co jde.dělá to celý nějakej tupej komp a pošle toho kolik zadáte.jenom jsem trochu u každý objednávky trochu jinak modifikoval údaje na tý vizitce.mám jich 60
asi příště pudu do AMD
je to reklama jak brno-vynikající reklama,dárek,zviditelnění-jejich PR si zaslouží velkou odměnu
je to reklama jak brno-vynikající reklama,dárek,zviditelnění-jejich PR si zaslouží velkou odměnu

Naposledy upravil(a) Baron Prášil dne 13 úno 2008 22:58, celkem upraveno 2 x.
Už je mám taky.......a hned jsem objednal další.....reklamu na to objednání jsem viděl dokonce na CzechComputer....jsem zvědav jak to bude trvat dlouho-myslím si že nejvíc objednávek je z naší země......jak je něco zadarmo 
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
- Baron Prášil
- Master Level 7

dyť jo.střední a východní evropa-nenasicenej trh!trvam na tom,že prachy jim přinesem mi.
oni využili vás (mě taky
) 20vizitek-dvacet lidí-a každej "ty vole,objednal sis vizitky od AMD,no tak to udělej,AMD posílá vizitky zadarmiko!"kapitalismus v nejpříjemnější formě
až je někdo po obdržení vyhodí-vyhrál
oni využili vás (mě taky
až je někdo po obdržení vyhodí-vyhrál
No právě-děláme jim reklamní dealery za kus papírku s obrázkem
a ani si toho nevážej-teď jsem si chtěl objednat další a nejde to.....háže to nějakou hlášku s e-mailem.....jedny sem si objednal před třema dnama a asi zase musím počkat až příjdou nebo je alespoň vyexpedujou a pak to půjde zas (doufám) leda dát jinej mail....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis