2 Monitory u ntb
2 Monitory u ntb
Dobrý dne, mám dotaz. Chtěl bych k notebooku přidělat 2 monitory, ale né že jeden monitor bude ten totebookový a druhej normální, chci oba normální, ale asi to bude problém ne ? Za 1. bych potřeboval nějakou rozdvojku na hdmi ne ? abych tam mohl připojit 2 hdmi monitory a za 2. bych potřeboval vypnou záladní monitor na notebooku, abych neměl jakože 3 monitory, ale jen ty 2 připojené. Snad jste to pochopili a předem děkuji za všechny rady.
Re: 2 Monitory u ntb
Pokud ma notebook 1 HDMI vystup, je mozne pripojit pouze jeden monitor. Dva monitory je mozne pripojit na DisplayPort. Pokud ma notebook jeste VGA vystup, musi byt monitor pripojen na nej.
Displej notebooku se vypne jeho zavrenim.
Displej notebooku se vypne jeho zavrenim.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Co to je za notebook? Rozdvojka na hdmi ti nepomůže, měl by jsi na dvou monitorech to samé. Má ten notebook výstup i na VGA? jestli jo tak ten druhý dáš přes VGA. Jaký OS?
Je to TENTO ntb, má to jen 1x HDMI a VGA ne a co třeba kdybych si koupil usb to VGA convertor ? šlo by to ?
Ja tam vidim 1x HDMI a 1x DisplayPort
petr22 píše:Ja tam vidim 1x HDMI a 1x DisplayPort
Ano, ale tento kabel se normálně k monitoru nedává, ne ? :)
A to jako je problém ho dokoupit? Na netu seženeš všechno.
schmirgel píše:A to jako je problém ho dokoupit? Na netu seženeš všechno.
S tímto portem nemám zkušenosti, proto se ptám :)
Reagoval jsem na poznámku o kabelu, o portu nemluvím. Připadá mi, že ti nějak nejde Google, měl bys informace rychleji než odtud. A citaci posledního příspěvku taky vynech, je zbytečná.
No dobrá, dejme tomu, že mám 2 monitory + kabely, vše je připojený v ntb a co dál ? jak vypnu ten základni monitor v ntb ? :)
Jo, tak to ti neumím poradit. Najdeš to v Návodu k ntb, když ho nemáš, hledej na Googlu, už jsem ti to napsal jednou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pravym tl. myši kdekoliv na plochu-nastavení zobrazení- a tam když budeš mít připojených více monitoru bude možnost některý z nich vypnout
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1968
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 20:07