Zdravím, chci se optat, při hraní hry Microsoft Flight Simulator X si nemohu dát grafické detaily na maximum, inak se mi grafika začne mírně sekat. Poradíte, zda mám dokoupit RAM nebo raději SSD disk?
Požadavky MFS X minimální jsou:
Operační systém Windows 7, Windows Vista nebo Windows XP Service Pack 2 (SP2)
Procesor počítače 1.0 gigahertzů (GHz)
Paměti 256 megabajtů (MB) paměti RAM pro systém Windows XP s aktualizací SP2
512 MB paměti RAM pro systém Windows 7 a Windows Vista
Místo na pevném disku 14 gigabajtů (GB) volného místa na disku
Grafická karta 32 MB DirectX 9 kompatibilní grafická karta
Muj pc: Lenovo Ideapad Z500 s WIN7,
procesorem Intel Core i5 s CPU 2.5GHz grafickou kartou Nvidia GT645, 1Tb diskem a 4Gb RAM
Děkuji moc za pomoc
sekající se grafika při hraní hry FSX
Re: sekající se grafika při hraní hry FSX
Co presne znamena detaily na maximum? Je velky rozdil mezi FS X v zakladni verzi a ve verzi s fotorealistickou grafikou a spoustou doplnku a rozsireni.
S fotorealistickou grafikou je treba obvykle propojit nekolik pocitacu dohromady.
V tomhle pripade to urcite bude chtit vykonnejsi grafikou kartu a vice RAM, aspon 16 GB. A pokud nejsou instalovany tak doplnky pro lepsi grafiku.
S fotorealistickou grafikou je treba obvykle propojit nekolik pocitacu dohromady.
V tomhle pripade to urcite bude chtit vykonnejsi grafikou kartu a vice RAM, aspon 16 GB. A pokud nejsou instalovany tak doplnky pro lepsi grafiku.
Re: sekající se grafika při hraní hry FSX
Detaily na maximum jsem myslel, že pokud v nastavení hry dám vykreslení všech objektů, cockpitu a sceneriíí na nejvyšší uroveň, tak se například při pohyby po cockpitu do stran grafika seká a což je horší, seká se pak při manevrech do stran, u helikoptéry je to velice nepříjemné, jelikož zde musí být pohyb naprosto plynulý. Jinak až takhle to nemám zjistěno jaký je rozdíl mezi základní verzí a fotorealistickou grafikou. Mě jde spíš jen o to , aby manevrování bylo plynulé.
Takže každopádně radíš více RAM. Co myslíš doplnky pro lepší grafiku. Obávám se, že do notebooku lepší grafickou kartu nedostanu. Děkuji
Takže každopádně radíš více RAM. Co myslíš doplnky pro lepší grafiku. Obávám se, že do notebooku lepší grafickou kartu nedostanu. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11390
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39