Fotoaparáty Vyřešeno
Re: Fotoaparáty
Nic ve zlým, ale na to že rád fotíš, tak o focení a foťácích dle toho co píšeš nevíš absolutně nic...
- antidepresiv55
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
..
Nevím jak to mám hledat v bazarech. Nemohl by jsi se mi zkusit podívat na tom Bazoši nebo někde(Chtěl bych českou stránku.. Ebay atd. moc nedůvěřuju). Pokud na to máš čas. Byl bych moc vděčný. (0-2.5K)

Naopak - Ebay duveruj, protoze pokud ti zbozi neprijde, nebude odpovidat popisu nebo bude poskozene tak ti prodejce vrati penize. Na Bazosi zadnou jistotu nemas. Muze ti prijit fotak nebo taky cihla.
Tady mas Panasonic G2 (ma dotykovy displej) s objektivem 14-42 a vypada to ze dokonce i manualnim teleobjektivem s redukci:
http://www.ebay.com/itm/lumix-DMC-g2-/2 ... SwENxXmlCS
Tady mas Panasonic G2 (ma dotykovy displej) s objektivem 14-42 a vypada to ze dokonce i manualnim teleobjektivem s redukci:
http://www.ebay.com/itm/lumix-DMC-g2-/2 ... SwENxXmlCS
- antidepresiv55
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten už je bohužel mimo moje finanční možnosti.. Jsem opravdu začátečník..
Je to 400 Kc pres limit 4000 Kc (prvni prispevek 3-4K).
Pokud si koupis nejaky historicky 10 let stary vehikl tak ho vzteky hodis nekde do krovi, protoze vsechno budes muset fotit ze stativu a za naprosteho bezvetri. Ale bude levny.
Me zadny pouzitelny fotak za 2500 Kc nenapada.
Pokud si koupis nejaky historicky 10 let stary vehikl tak ho vzteky hodis nekde do krovi, protoze vsechno budes muset fotit ze stativu a za naprosteho bezvetri. Ale bude levny.
Me zadny pouzitelny fotak za 2500 Kc nenapada.
- antidepresiv55
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsi mi posílal Tu Panasonic Lumix DMC G1, tak kdybych si ji na tom ebayi sehnal i s nějakým dobrým objektivem tak by to bylo dobré ?
Kdyz to spoctes tak ta G2 co jsem nasel je levnejsi, protoze je to 1 zasilka a tedy 1 postovne.
Ta G2 je nejakych 4400-4500 podle kurzu libry.
K te G1 co jsem daval odkaz je potreba i ten objektiv coz je pres 5 tisic.
Na Bazosi jsem zadny Panasonic nenasel, ani v Megapixelu ani u Skody v bazaru, s tim ze Ebay ruci za to, ze to zbozi dostanes a bude v tom stavu jak je popisovano - mas to tam i napsane - Get the item you ordered or get your money back. Covers your purchase price and original shipping.
Ta G2 je nejakych 4400-4500 podle kurzu libry.
K te G1 co jsem daval odkaz je potreba i ten objektiv coz je pres 5 tisic.
Na Bazosi jsem zadny Panasonic nenasel, ani v Megapixelu ani u Skody v bazaru, s tim ze Ebay ruci za to, ze to zbozi dostanes a bude v tom stavu jak je popisovano - mas to tam i napsane - Get the item you ordered or get your money back. Covers your purchase price and original shipping.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 15 srp 2016 21:59, celkem upraveno 1 x.
- antidepresiv55
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
nebo spíš takhle.. teď bych chtěl ten foťák.. ten objektiv by nebyl problém dokoupit až někdy časem třeba za 3-4 měsíce ne ?
Problem to neni, technicky je to proveditelne.
Otazka ale je, co budes delat s fotakem bez objektivu? Fotit s tim nejde.
Otazka ale je, co budes delat s fotakem bez objektivu? Fotit s tim nejde.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A k čemu ti bude foťák bez objektivu, když si ho můžeš tak akorát vystavit do poličky? To si raději našetři a kup to komplet...
EDIT: Jsem holt pomalej
EDIT: Jsem holt pomalej

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Off Topic
Tohle téma mě baví. Je to jako kupovat auto bez řidičáku a volantu zároveň. 

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”