potrebuju poradit s koncovkou .avi . Vzdy kdyz kliknu na ten soubor tak se mi sekne pc a musim ho resetnout... a jeste neco: napiste mi nejaky program na nataceni videi z her (ale nepiste fraps protoze je tam ta koncovka avi
Problem s koncovkou .avi Vyřešeno
- Roscow
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Problem s koncovkou .avi Vyřešeno
hoj..
potrebuju poradit s koncovkou .avi . Vzdy kdyz kliknu na ten soubor tak se mi sekne pc a musim ho resetnout... a jeste neco: napiste mi nejaky program na nataceni videi z her (ale nepiste fraps protoze je tam ta koncovka avi
) a jeste neco: kdyz mam v FRAPSU na nastvene nataceni videa na 5 minut tak mi stejne nahrava jen 20 sekund jakto? diky za pomoc
Naposledy upravil(a) Roscow dne 15 úno 2008 16:47, celkem upraveno 1 x.
Jsem takový jaký jsem
- majkll
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tak zkus jiný kodeky a hlavně změn název tématu!!
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- Roscow
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
jo a jeste neco: kdyz se mi sekne PC tak je tak proces DUMPREP (a vubec nvm co to je za proces a ma vyuziti CPU 100%) ....a kdyz nahravam pres fraps tak mi vypne nahravani po 20 vterinach i kdyz tam mam nastavenych 5 minut..nechapu..diky za pomoc
//toto je sekce Připomínky k fórupřesun do Vše ostatní (sw)
//Baron Prášil
//toto je sekce Připomínky k fórupřesun do Vše ostatní (sw)
//Baron Prášil
Jsem takový jaký jsem
- Iron
- Level 2

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tak mě se zase u některých videí s koncovkou .avi stává, že při kliknutí na ně se zobrazí tabulka Neodpovídá...
No a fraps nevím, možná by pomohl reinstal. Díval jsem se na domovskou stránku http://www.fraps.com, ale nic jsem nenašel.
No a fraps nevím, možná by pomohl reinstal. Díval jsem se na domovskou stránku http://www.fraps.com, ale nic jsem nenašel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 6683
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06