Dobrý den,
včera jsem si dovezl nový notebook asus x751s dodělal jsem nastavení Windows a pak chtěl rozdělit disk a změnit velikosti,nějak mě to nešlo sem furt zkoušel a dal sem na disk pravýma udělal z něj dynamicky(tim sem vše posral) po cca 6hodinách sem vymazal všechny disky udělal dle různých návodu s toho přes příkazovej řádek zase normální disk ale s tím že jsem vymazal vše komplet recovery disku atd.A tedka se mě tam povedli natlouct stejné Windows 10 home 64 co tam byli ale nejsou aktivní a nejdou aktivovat.Jakmile v biosu zapnu secure boot je to pořád v biosu a nedostanu se do Windows.Moje otázka zní dá se nějak vytáhnout s toho biosu cd-key nebo vytvořit zase stejný obraz původního disku od asusu nebo nějak aktivovat ty moje Windows 10,které mám koupené ale byli original v notasu a a ja to cele smazal.Děkuji doufám že někdo poradí.A ještě otázka ten cd-key je v biosu a ono by si to mělo samo s toho vyčíst ty win nebo ne?Nebo to musí mít ten original obraz disku co tam bylo od asusu?Prosím poradte
Windows 10 nelze aktivovat
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 nelze aktivovat
Nějak tomu nerozumím-
včera jsem si dovezl nový notebook asus-
A tedka se mě tam povedli natlouct stejné Windows 10 home 64 co tam byli
a byla to verze OEM nebo plná?
včera jsem si dovezl nový notebook asus-
A tedka se mě tam povedli natlouct stejné Windows 10 home 64 co tam byli
a byla to verze OEM nebo plná?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
U asusu je klasika, že tam poměrně často dává Windows bez funkčního klíče. Nevím, jak to dělají a jestli to dělají záměrně, ale určitě by za to mohli mít solidní průser. Pošli to na reklamaci, kde ti nahrají nový klíč...
Nedávno známému odešel HDD s OEM verzí, koupil nový, stáhnul windowsy a vymýšlel způsob jak je aktivovat. Na podpoře mu řekli, že musí poslat notebook na reklamaci, kde vymění HDD a nahrají čistý windows. Ale klíč neposílají. Bylo to u notebooku Toshiba.
Na Google je toho víc než seriály zdarma 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2917
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5372
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5079
-
od ski1961
26 srp 2024 15:48
-
-
- 6
- 7894
-
od zeus