Koupil jsem si do tiskarny Samsung novy toner, bez problemu jsem provedl vymenu. Tisk byl v poradku. Pak jsem delsi dobu netiskl a kdyz jsem neco potreboval, tak se mi natiskly ruzne horizontalni cary (kde byt nemely) - bylo uplne jedno jestli to byl tisk obrazku, textu ci kopirovani (se skenovanim).
Nevedl jsem co s tim, tak jsem vytahl toner a rozhodl se ho z jedne strany otrit. Co jsem to udelal, zapojil toner zpet, tak se tiskarna snazi tisknout, zahriva toner, ale tisknout odmita a hlasi chybu o vade v zahrivacim zarizeni (modulu). Dle mne je toto hlaseni nesmyslne, nebot zadny zasah mimo toner se nekonal.
Nesetkal se nekdo s necim podobnym? Chci dat sanci tomu, ze koupim novy toner - ze je to lepsi napad, nez to nest do servisu s tim, ze mi nejspis reknou to same.
Tiskarna hlasi nesmyslnou chybu
Re: Tiskarna hlasi nesmyslnou chybu
Podobný problém jsem s tiskárnou kdysi řešil. Pomohlo restartování.
to jsem samozrejme zkousel, bohuzel nic.. dokonce jsem se pokousel zkontrolovat pripojene kabely vevnitr tiskarny (podle navodu, co jsem se docetl na ruznych forech, kde resily nejake problemy se stejnou tiskarnou - ne primo takovy jako ja) a nic.
Myslím restartování do továrního nastavení...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7893
-
od Renee
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:01
-
-
- 2
- 4991
-
od peta501
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4400
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”