USB HDD
USB HDD
Dobrý den prosím o pomoc.Pořídil jsem si externí hdd na připojení přes usb,jenže při připojení přes originál kabel naskočí hláška že počítač nemůže rozpoznat tento hardwer.Když jsem ho připojil přes jiný kabel,tak ho pc našel a rozpoznal ohlásil nainstalování ,ale ihned po tom totálně zařízení zmizí a nikde není.Po opětovném připojení se ozve pouze zvuková signalizace a zařízení je vidět jenom ve správci zařízení" řadiče sběrnice usb".Pouze však asi dvacet vteřin a je pryč.Za pomoc předem děkuji.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejspíš nestačí napájení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vypojil jsem všechny usb zařízení a žádná změna.K tomu nedostatečnému napájení jak se to dá poznat.Jen pro upřestění ten hdd má ještě jeden kabel usb a na konci jack pro napájení.ale ten nepoužívám myslím že hdd je napájen z pc. je tam přepínač ext-int v pozici ext je napájecí kabel aktivní jinak ne.
Zpět na “Problémy s hardwarem”