Brej den přeju,Windows Update mi nenachází vůbec žádné aktualizace.
Poslední aktualizace mám nainstalované k datu 10.8. což mi přijde divné,protože minimálně každý týden vychází aktualizace pro Defender.Aktualizace mám nastaveny na nestahovat ani neinstalovat,napřed se ohlásit.
Windows Update nenachází žádné aktualizace.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows Update nenachází žádné aktualizace.
Co to má být za windows?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Windows 7 Home Premium.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to se nediv že nejsou aktualizace, ten windows je 7 let starej..
Pokud máš nainstalovaný Avast, tak poslední verze Avastu zablokovala spouštění Windows Defenderu, tím pádem se ani aktualizace nestahují. Jsem na tom stejně. Avast tvrdí, že Defender dělá to samé, co Avast a proto ho zablokoval.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Windroid:A co jako?Napsals pěknou blbost.Aktualizace na Windows 7 jsou,ale Update je nenajde.
Petrmet:A jak to vyřeším?
No teďka jsem zjistil,že Defender je vypnutý a nejde zapnout.
Petrmet:A jak to vyřeším?
No teďka jsem zjistil,že Defender je vypnutý a nejde zapnout.
Záleží na tobě, jestli trváš na tom, aby ti Defender běžel. Jestli věříš Avastu, tak to tak nech, ostatní aktualizace půjdou normálně. Jestli trváš na tom, aby běžel Defender, tak jsou dvě možnosti. Buď se zbavíš Avastu, nebo hledej v anglickém foru Avastu, tam je vlákno, jak v registrech nastavit, aby Defender běžel, až bude nová verze Avastu:
I've just made an option for you but you will need to wait for another release (not sure if the next one with passive mode or one after). All what you will need is to create DWORD value "IReallyWantDefenderOnAndDecreasedPerformanceOnLegacySystems"=42 (0x2a) in HKLM\Software\[WOW6432Node]\Avast Software\Avast\Wsc.
nebo :
As administrator run:
- reg add "HKLM\Software\Avast Software\Avast\Wsc" /v IReallyWantDefenderOnAndDecreasedPerformanceOnLegacySystems /t REG_DWORD /d 42 /reg:32 (Tells the avast not to modify defender status.)
- reg delete "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender" /f (Deletes group policy register key which disables defender.)
Prostě Avast začíná ovládat celý svět SW a dělá si, co chce. Loni jsem dlouho bojoval s virtualizací, než jsem zjistil, že mi jí blokuje Avast.
I've just made an option for you but you will need to wait for another release (not sure if the next one with passive mode or one after). All what you will need is to create DWORD value "IReallyWantDefenderOnAndDecreasedPerformanceOnLegacySystems"=42 (0x2a) in HKLM\Software\[WOW6432Node]\Avast Software\Avast\Wsc.
nebo :
As administrator run:
- reg add "HKLM\Software\Avast Software\Avast\Wsc" /v IReallyWantDefenderOnAndDecreasedPerformanceOnLegacySystems /t REG_DWORD /d 42 /reg:32 (Tells the avast not to modify defender status.)
- reg delete "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender" /f (Deletes group policy register key which disables defender.)
Prostě Avast začíná ovládat celý svět SW a dělá si, co chce. Loni jsem dlouho bojoval s virtualizací, než jsem zjistil, že mi jí blokuje Avast.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No tak už jsem to vyřešil odstraněním Avastu a nainstalováním vámi vychvalovaného COMODO,tak jsem zvědavý.Navíc je v něm i spywarová vychytávka Defense+.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3946
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4700
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5372
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10077
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3660
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”